Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Utazás csecsemővel. Írjatok...

Utazás csecsemővel. Írjatok tapasztalatokat légyszi?!

Figyelt kérdés

Szombaton lesz 1 hónapos a babánk. Budapest-Nyíregyháza autóval. Ti vállalnátok? 4 óránként szopizik, közte általában alszik.

(Okoskodók kíméljetek! Köszi)

2011. ápr. 18. 09:14
 1/10 anonim ***** válasza:
miért ne.főleg autoval.nyugodtan vihetitek.esetleg akkor áltok meg meg éhes talán álló kocsiban bisztonságosabb etetni és böfiztetni.
2011. ápr. 18. 09:19
 2/10 anonim ***** válasza:

A mi kisfiunk azonnal elalszik a kocsiban,vele így ott soha nincs semmi baj.Szerintem vágjatok bele :)

Jó utat kívánok!

2011. ápr. 18. 09:21
 3/10 anonim ***** válasza:

Simán vállalnám, ha indulás előtt megeteted lehet végig alszik az úton.

Jó utat!

2011. ápr. 18. 09:25
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi is 1 hósan vittük haza a szüleimhez,Veszprém-Szeghalom.Mielött elindúltunk megszoptattam,a kocsiba meg végigaludta az utat.Jó utat nektek!!!
2011. ápr. 18. 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, mis is mentünk amikor pici volt. Végig aludta az utat. Ha éhes volt, megálltunk és szopizott.
2011. ápr. 18. 09:37
 6/10 anonim ***** válasza:

Igaz nem pont utazás, de talán hasznos: mi hét hetesen mentünk vele szentendrere kirándulni, mivel unokatesoja oda ment osztalykirandulasra igy mi is becsatlakoztunk, mivel meg nem láttak egymást. Az autóban mindig alszik, néha van egy kis nyafi de gyorsan álomba ringatja az autó. Most volt az első alkalom, hogy nem otthon szoptattam, úgy izgultam :), egyszer szoptattam a szabad ég alatt egy padon, magunkra teritettem a kispledjet, senki nem látott semmit, észre se vettek, aztan beultunk egy étterembe ebédelni, és amíg elkészítették az ételt megszoptattam a sarokban, és atpelusoztam, szinten senki nem vete észre. Ami jól jött kezfertotlenito, és szatyor a hasznalt pelusnak. Ezenkívül csomagoltam a pelenkazo taskaba eldobható liberos pelenkazoalatetet, textil pelust és valtoruhat pluszba és magamnak egy üveg ucsit, mert a szoptatástol mindig megszomjazom. nagyon jól sikerült a kirándulás babo végig aludt, evett, jót levegozott.

Én is megállnak az autóval amíg szoptatsz, addig párod is tud egyet nyujtozni egy benzinkútnál pl.

2011. ápr. 18. 09:56
 7/10 anonim ***** válasza:

a pályán viszonylag gyorsan odaértek, sztem jó nagyokat fog aludni közben, ésa ttól függően, hogy hogy jön ki a napirend, biztos közbeesik legalább 1 szopi (De sztem inkább 2.)

mi úgy szoktuk csinálni (szntén nyíregyi a rokonság), hogy az indulás a szopi-büfizés utánra essen közvetlenül, és így mire kifordulunk a lakótelepről, már alszik is. :-)

votl ,hogy iylen idős korában végigaludta az egész utat, de legtöbbször min. 1x meg kellett állni. sose volt problémánk az utazással. Általában a kocsi hátsó ülésén szoktam pelusozni, meg viszek 1-2 színes-zenélős-zörgős játékot amivel elvan egy darabig, de ha elindul a kocsi, akkor úgyis bekómál szinte mindig elég hamar.

1x volt, hogy nagyon sírt, akkor megálltunk és kivettem, pukkantott két óriásit, kicsit nézelődött a karomban, aztán indulhattunk is tovább.

bizti nem lesz gond nálatok se

jó utat :-)

2011. ápr. 18. 09:56
 8/10 A kérdező kommentje:

Huh...! Köszönöm a gyors és megnyugtató válaszokat!

Akkor belevágunk! :) Már olyan jó lesz egy kicsit kimozdulni! :D

2011. ápr. 18. 10:07
 9/10 anonim ***** válasza:
mi is megtettük autóval ezt az utat ,bár már 4 hós volt, de 3 óránként szopizott akkor még... viszont 1 hósan voltunk esküvőn pl, igaz ő nem nagyon vett benne részt. de az is 2 óra utazással járt!
2011. ápr. 18. 11:14
 10/10 anonim ***** válasza:
budapest -nyíregyháza,az 2,5 óra.úgy intézd,hogy szoptasd meg,és utána azonnal induljatok.így észre sem fogja venni,hogy utaztok,mert aludni fog végig.simán mennék
2011. ápr. 18. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!