Más is "falra mászik" ha puszilgatják a babája kezét?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 17:28
11/18 A kérdező kommentje:
Hát én az arcát egy fokkal jobban veszem mint a kezét. de ott van neki a homloka, vagy olyan része, ahol ott a ruha is. Istenem, én ilyen vagyok. :-)) első gyerek, nyilván ha lesz több is, majd más lesz...
2009. ápr. 14. 17:49
12/18 anonim válasza:
én falra mászom tőle. hihetetlen primitív szokás. az anyósom is csinálja. meg fogdossák a kezét, attól is kész vagyok. akinek van 1 csepp esze, az nem csinál ilyet. én szültem a gyermekemet, a testemben élt 9 hónapig, még én sem puszilom meg, állandóan a szájában van... aki ezt nem fogja fel, arra nem is tudok mit mondani.
13/18 anonim válasza:
Én nagyon sokat puszilgatom a gyerekemet.De másnak miért kéne?Én is utálom,főleg amikor azt hiszik hogy babázni csak úgy lehet hogy folyamatosan fogdossák.Miért nem lehet vele beszélgetni vagy csak szimplán játszani?Minek állandóan felvenni?Én teljesen megértelek!
14/18 anonim válasza:
Őszintén szólva engem nem zavar, ha a családból (de csak a családból) valaki puszilgatja a fiam kezét, én is szoktam. Semmi kivetnivalót nem találok benne, hiszen a gyereket nem lehet és nem is akarom steril körülmények között tartani. Nyilván, ha valaki beteg, annak nem fogom engedni, de szerencsére a családtagjaimnak van annyi esze, hogy ilyenkor nem puszilgatják sehol sem.
15/18 anonim válasza:
Engem is nagyon zavar. De sértődések elkerülése végett mindig van nálunk törlőkendő és amint lehet jól megtörlöm. :)
16/18 anonim válasza:
Milyen fura, hogy a puszilgatós anyukák hogy le vannak pontozva... Szánalmas bagázs. Akkor ne puszilgasátok a gyereketeket, tartsátok búra alatt.
17/18 anonim válasza:
Én is le lettem pontozva, engem ugyanis nem zavar, ha megpuszilja valaki a babám kezét. Sőt, még örülök is neki. (ha nem olyan az illető, akkor lemosom a kezét, vagy letörlöm nedves törlőkendővel és kész.. bár ilyen még nem volt eddig). Egyébként meg letojom, hogy lepontoztak. :))) És akkor mi van???
18/18 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam senkit pontozni egyébként, mindenkinek a szíve+joga, hogy mit csinál, stb! :-)))
2009. ápr. 18. 16:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!