Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is "falra mászik" ha...

Más is "falra mászik" ha puszilgatják a babája kezét?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 17:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Hát én az arcát egy fokkal jobban veszem mint a kezét. de ott van neki a homloka, vagy olyan része, ahol ott a ruha is. Istenem, én ilyen vagyok. :-)) első gyerek, nyilván ha lesz több is, majd más lesz...
2009. ápr. 14. 17:49
 12/18 anonim ***** válasza:
17%
én falra mászom tőle. hihetetlen primitív szokás. az anyósom is csinálja. meg fogdossák a kezét, attól is kész vagyok. akinek van 1 csepp esze, az nem csinál ilyet. én szültem a gyermekemet, a testemben élt 9 hónapig, még én sem puszilom meg, állandóan a szájában van... aki ezt nem fogja fel, arra nem is tudok mit mondani.
2009. ápr. 14. 18:34
 13/18 anonim ***** válasza:
81%
Én nagyon sokat puszilgatom a gyerekemet.De másnak miért kéne?Én is utálom,főleg amikor azt hiszik hogy babázni csak úgy lehet hogy folyamatosan fogdossák.Miért nem lehet vele beszélgetni vagy csak szimplán játszani?Minek állandóan felvenni?Én teljesen megértelek!
2009. ápr. 14. 18:41
 14/18 anonim ***** válasza:
65%
Őszintén szólva engem nem zavar, ha a családból (de csak a családból) valaki puszilgatja a fiam kezét, én is szoktam. Semmi kivetnivalót nem találok benne, hiszen a gyereket nem lehet és nem is akarom steril körülmények között tartani. Nyilván, ha valaki beteg, annak nem fogom engedni, de szerencsére a családtagjaimnak van annyi esze, hogy ilyenkor nem puszilgatják sehol sem.
2009. ápr. 14. 20:34
 15/18 anonim ***** válasza:
66%
Engem is nagyon zavar. De sértődések elkerülése végett mindig van nálunk törlőkendő és amint lehet jól megtörlöm. :)
2009. ápr. 14. 22:26
 16/18 anonim ***** válasza:
63%
Milyen fura, hogy a puszilgatós anyukák hogy le vannak pontozva... Szánalmas bagázs. Akkor ne puszilgasátok a gyereketeket, tartsátok búra alatt.
2009. ápr. 15. 16:01
 17/18 anonim ***** válasza:
67%
Én is le lettem pontozva, engem ugyanis nem zavar, ha megpuszilja valaki a babám kezét. Sőt, még örülök is neki. (ha nem olyan az illető, akkor lemosom a kezét, vagy letörlöm nedves törlőkendővel és kész.. bár ilyen még nem volt eddig). Egyébként meg letojom, hogy lepontoztak. :))) És akkor mi van???
2009. ápr. 15. 18:46
 18/18 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam senkit pontozni egyébként, mindenkinek a szíve+joga, hogy mit csinál, stb! :-)))
2009. ápr. 18. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!