Más is "falra mászik" ha puszilgatják a babája kezét?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 14. 17:28
1/18 anonim válasza:
Engem nem zavar. :) Őszintén: Mi baja lesz tőle a babának? Azon kívül, hogy egy érzelmi plusz.. (érzi, hogy szeretik).
2/18 anonim válasza:
Főleg ha nem mama vagy papa! Igen, egyszerűen félek hogy beteg lesz, mivel a keze egyfolytában a szájában van. Ma a boltban egy kislány akarta megtapizni a kezét én megkértem finoman hogy ne tegye. Lehet hogy gonosz vagyok, de féltem és kész!
3/18 anonim válasza:
Első vagyok: Én le szoktam mosni, ha nem "olyan" ember puszilja meg.. (és mindig van nálam törlőkendő is).
4/18 anonim válasza:
Igen! Én sem szeretem, ha a kezét puszilgatják, a fiam egész nap tömködi a szájába a kezét, ezért nem szeretem, ha fogdossák, puszilgatják a kezét... főleg anyósom szokása :-(
5/18 A kérdező kommentje:
4 hós lesz a fiam, non-stop a keze, ökle a szájában van. Én sem puszolom meg neki, és az apja se. Van neki még rengeteg olyan része, amit lehet puszilni. Ha bunkóság, ha nem, én már szóltam pl .Anyósnak, és a Dédinek is, bár ugyan úgy puszilják, és engem tényleg zavar. De utána popsitörlővel letörlöm. :-)) Érdekes, Anyukámáknak eszébe se jut megpuszilni, sőt a 3 éves keresztlányom is tudja már, hogy a baba kezét nem pusziljuk meg.
2009. ápr. 14. 17:37
6/18 anonim válasza:
Uramisten emberek!!! Gondoljátok már el, ha ti akarnátok megpuszilni pld. egy kis rokon gyerek kezét, és az anyja elhessegetne.. hogy esne? Egyébként a kezénél sokkal "piszkosabb" tárgyak is a szájába jutnak. Jó, jó, értem én, mindenki félti a gyerekét (én is), de azért ilyen túlzásokba nem esek.
7/18 A kérdező kommentje:
Nekem eszembe se jut más babának, vagy gyereknek megpuszilni a kezét. És ha gyerekes házhoz megyek, szinte az első dolgom, hogy szappannal kezet mossak.
Az egyik rokonom imádja pl. a kutyáját, puszilgatni is szokta. Milyen már, hogy megpuszilja a kutyát, és pl. utána a fiam kezét???
2009. ápr. 14. 17:41
8/18 anonim válasza:
A puszi alatt én azt értem, hogy az ember az ajkával megérinti a baba kezét, nem a nyelvével, vagy ilyesmi. Akkor meg mi baja lenne tőle. Szerintem egy ember kezén még lehet több baci van mint az ajkán. Akkor a kezét sem foghatják meg. Persze idegenektől én sem nézném jó szemmel, na de a dédi...
9/18 anonim válasza:
Kedves kérdező, az jobb, ha a babád arcát puszilják meg? (most nem vadidegenekre, de mégis "idegenekre" gondolok).
10/18 anonim válasza:
Nah, hát én is puszi párti vagyok, de ha egy olyan próbálná, aki előbb a kutyáját puszilgatta.. azt én se hagynám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!