Mi van 1-1,5 éves kicsiteken 20-21 fokos lakásban? Aki mászik és aki már megy? (nem padlófűtésnél pl)
1 éves - mászik. odabent: zokni, vékony gatya, rövidujjú body.
konyhakövön is mászik.
kint: kardigán, cipő, plüss overál, sapka.
Akkora különbséget érzek 21 és 22 fok között, hogy nem tudom eldönteni mit adja a kicsikre, pedig már a lányommal végigéltem, ő már nagyobb, de ugye ő már megy.
Kicsik 14 hósak, egyik két napja tesz pár lépést már önállóan :-) , de alapvetően mászik mindkét fiú, és hát nincs padlófűtés, van kő a folyosón, konyhában, amúgy parketta mindenhol.
22 fok kellemes, de 20 ahhoz képest hűsnek tűnik nekem.
?
Tavaly ilyenkor kezdett mászni a lányom én a nadrág alá adtam rá harisnyát is.Hosszú body és pulóver van rajta most is.
Kintre a benti ruhára egy meleg kardigán és sapka.
14 hónapos, most tanul járni, de ebből kifolyólag sokszor még négykézlábazik. kertes ház, csempe:
nadrág, zokni, arra valami tutyiszerűség, vagy talpas zokni vagy szandál. felül rövid body+ vékonyabb pulóver vagy hosszú body + mellényke.
kintre harisnya, gatyó, body, hosszú felső és kabát. no meg sapi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!