Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Vennétek bizományiban vagy...

Vennétek bizományiban vagy vaterán stb alig használt kiscipöt egy évesnek?

Figyelt kérdés
az enyém már párat lépeget egyedül de gyorsan nöl lába igy havi 7000 ezer a cipö.. gondoltam még öszig egy szandált elfogyaszt de nem akarok ujat drágát. sztem egy egy éves még nem tudja ugy titaposni hogy az én járni tanulo fiamnak baja legyen benne ugye? még sokat mászik is..
2011. aug. 15. 13:57
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
48%

Én mindenfélét össze vissza megvásárolok használtan!

De a cipő,és a body a kivétel!Ebből nem vennék, még ha nagyon szép állapotú akkor sem.

Számomra ez olyan mint a bugyi, vagy zokni!Ezt sem vennék használtan a fiamnak!

15 hónapos,és ő is épp járni tanul.

2011. aug. 15. 15:20
 12/16 anonim ***** válasza:
65%

Két dolog van, amit nem veszek használtan a gyerekemnek:

-autósülés

-cipő

2011. aug. 15. 15:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Próbálás nélkül semmiképpen sem. Kaptunk cipőt, anyós megvette, mert hogy milyen jó az anyaga, biztos jó lesz méretben is, puha a talpa, stb. Igen ám, csak bele se fért a gyerek lába, mert olyan magas a rüsztje. Csak és kizárólag próbálással veszek neki cipőt!
2011. aug. 15. 17:10
 14/16 A kérdező kommentje:
ok köszi akkor én sem veszek. egyik válaszolonak üzenem: a kisfiamnak már kicsi a 19-s a cipö de köszi:)
2011. aug. 15. 20:26
 15/16 anonim ***** válasza:
74%
Én nem vettem, de kaptunk, azokat ráadtam. 19-esel kezte 11 hónaposan, 15 hónaposan 23-asnál tartunk. szóval havonta 1 méret, havonta minimum kétszer (szandi+zárt cipő)7-8.000 ft. Összesen 50-60 ezret elkölthettem volna 4 hónap alatt cipőkre, amiket alig hordott. Pl 22- es zárt cipő jól jött,mikor júliusban volt az a hideg, de alig párszor vette fel, és már ki is nőtte. Na ezért nagyon sajnáltam volna 7-8 ezret kiadni. De amikor vennem kellett újat vettem, inkább adtam érte többet.
2011. aug. 15. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:
48%
cipőt nem, mert aki használta az kitaposta a maga járása szerint és ez nagyon káros lehet a kis lábának, még csak most alakul ki a boltozat, a talp stb. pont most kell nagyon odafigyelni ilyesmire.
2011. aug. 15. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!