Vennétek bizományiban vagy vaterán stb alig használt kiscipöt egy évesnek?
nem vennék.
mi kaptunk használt cipőket, azokat se merjük használni.
Hát olyat még nem hallottam, hogy havonta cipőt kell cserélni egy gyereknek, mert annyira gyorsan nő a lába... Hihetetlen...
Na mindegy, a kérdésre válaszolva: nem, nem vennék használt cipőt egy járni tanuló gyereknek.
kérdés hogy mennyire járni tanuló.
ha még csak lépeget és sokat mászik akkor mászó cipö kell neki. olyan ami teljesen bör és nagyon kicsi müanyag rézs a talpa vagy csak vékony gumi a talpa hogy rugalmas legyen.
ilyet az elefanten márka gyárt.
ilyet vennék, mert ennek olyan vékony a talpa amit nem tapos ki senki sem.
rendes cipöt már nem.
Cipőt biztos, hogy nem.
Oké, hogy a méret adva van, de attól még nem biztos, hogy jó a lábára.
Én még újat is alig tudtam venni, mert 5 márka közül csak az egyik ment fel a lábára.
Szóval neten venni... szerintem lutri.
Szia!
Az én kisfiam lábára is havonta kell cipő, már 22-es és 1 éves. Amikor elkezdett járni én a gyógytornász javaslatára supi + technológiájú, Salus bőr sandált vettem neki, ami egyenesben tartja a bokáját 19-es, ha érdekel féláron átadom neked, ha jó írj e-mailt nyugodtan.
En nem vennek:
Minden gyerek mashol nyujtja ki a cipot. Megha rovid ideig is hordja es latszolag semmi baja a ciponek akkor is az elozo gyerek labahoz igazolodott, simult ki.
Nemcsak a a cipo hossza hanem a szelessege is fontos. Pl kisfiamnak G-es szelseegu a laba ami eleg keskeny. Egy mondjuk A szelessegu cipo lotyogne a laban es egy F-es szelessegu meg szoritana.
En cipon sosem sporolnek. Butort, jatekot, ruhat, hintat stb siman vennek. Nem vagyok "csak ujat" manias de a cipot nem merem. Legyen kenyelmes, jol talajon a labara stb.
cipő az amit nem veszek használtan. főleg járni tanuló babának nem vennék.
nekem sincs havi 7000.-em, a deichmannba veszem a boby cipőket, a leértékelteket szoktam általában, azok 2000.-, de nem leértékelve is csak 3000.- :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!