Mivel fertőtleníted a mellszívódat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 12:53
1/11 anonim válasza:
Én főztem,de jó a chicco fertőtlenítő folyadék is!
2/11 anonim válasza:
Néha beraktam a mikrós sterilizálóba, amúgy meg simán elmostam mosószerrel.
3/11 anonim válasza:
Nekem az 1. használat előtt a kórházban sterilizálták.
Azután már csak elmostam mosószerrel.
4/11 anonim válasza:
2 naponta a mikrós sterilizálóval
5/11 anonim válasza:
Sterilizáló folyadékkal, mert nem fér bele minden alkatrésze a mikrósba (utazó változat)
6/11 anonim válasza:
elektromos sterilizaloban minden haszanlat elott
7/11 anonim válasza:
Neomagnol tablettát oldottam fel vízben. Viszont arra is figyelj, hogy vízkőteleníteni is célszerű - az a bacik melegágya - erre jó az ecet.
8/11 anonim válasza:
Nem tudom milyen a többi mellszívó, a Medelában van egy membrán amit tönkre tesz a fertőtlenítő folyadék és ettől nem működik az egész. A szervizben mondták, hogy ezt nem szabad használni hozzá, csak főzzem ki.
9/11 anonim válasza:
Nekem is medela mini electric van - semmi baja nem lett tőle. A kifőzés a kórházban - sajnos hosszabb ideig kellett bent lennem komplikációk miatt - megvalósíthatatlan lett volna.
10/11 anonim válasza:
Az enyém 2x ment tönkre tőle, először vettem másikat kb 2500-ért, másodszorra elvittem szervizbe és ott mondták, hogy a folyadék tette tönkre. Eleszi a membrán sima felületét és az érdessége miatt nem lesz szívóhatása a gépnek. Csak infóként mondom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!