Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ez nem borzasztó dolog a...

Ez nem borzasztó dolog a gyereknevelésben?

Figyelt kérdés

Szóval hogy felkelsz minden reggel 7-kor,átöltözteted,közben ki kell cserélni a pelenkáját,akkor előveszed a popsitörlőt,a popsikenőcsöt,a tiszta pelenkát,satöbbi,aztán jön a "kajaidő",akkor előveszed az etetőszéket,a bébipapit,a kiskanalat,a szakálkát,vagy 10 perc,mire megeszi,utána minden tiszta bébikaja,mindent lemosol,aztán nemsokára megint alvásidő,lefekteted,aztán felkel,megint pelenkacsere,aztán kajaidő:előveszed az etetőszéket,a........ És mindez hónapok óta,és még hónapokig ez lesz.... Mindig mindent ugyanakkor,ugyanúgy,folyamatosan.....

Ezt a szülők nem érzik szörnyűnek?Én a másfél nap alatt majdnem bediliztem ettől :S Vagyis persze nekem tök nagy élmény volt,hogy segédkezhettem ezek közben,meg ilyesmik,csak belegondoltam,hogy nekik ezt milyen lehet mindig... Nem az a bajom,hogy fú,mennyi gond van egy gyerekkel,nem vagyok lusta,hanem csak ezzel,hogy mindent ugyanakkor kell csinálni,meg ugyanúgy,és nincs megállás :S

2011. aug. 7. 11:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nekem nem tűnnek ugyanolyannak a napok. A rutin minden nap ugyanaz, de közbe mindig történik valami, amitől nem lesz unalmas.

Ez olyan, mint azelőtt a munkába járás. Reggel mindig ugyanakkor felkelni, elindulni, dolgozni, hazajönni. De mégis minden nap más, és nem érzi az ember unalmasnak (legalábbis én nem éreztem).

2011. aug. 7. 19:41
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek, aki normális választ írt :-)
2011. aug. 7. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!