Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány hónapos kortól alszanak...

Hány hónapos kortól alszanak maguktól a babák? Amikor már nem kell elringatni őket.

Figyelt kérdés
Nekem most 2,5 hós s lányom és csak ringatva alszik ,igaz nagyon hasfájós, így két etetés között semmi időm nincs,mert ha lerakom,akkor 5 perc és fennt van. Meddig tart ez még????? Egyedül este tudom lerakni 11-05 ig ,akkor kevésbé fáj a hasa talán azért.
2011. aug. 7. 10:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Papaverint is próbáltuk, a doki szerint ezen már csak az idő segít :( Ja ,sehol sem marad meg, se hordozó, se babakocsi, semmi! Most is kipróbáltam mi van ,ha lerakom, már 1,5 órája ringattam, hát a szokásos, aludna ő vissza,de a hasa miatt nem tud :(:(
2011. aug. 7. 16:55
 12/14 anonim ***** válasza:
50%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A babát meg kell tanítani egyedül elaludni. Te ahhoz szoktattad, h aludni úgy lehet, h ringatod közben. Ajánlom neked Tracy Hogg Suttogó c. könyvét. Szerintem találsz benne néhány okos dolgot többek között az altatással kapcsolatban. Ő írja többször is, h a baba nevelését úgy kezdd, ahogy folytatni akarod.
2011. aug. 7. 16:57
 13/14 A kérdező kommentje:
Tudom,de a hasfájásával nem tudok mit kezdeni,ha az nem lenne biztos másképp lenne minden!
2011. aug. 7. 18:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Az első 3 hónapban aludta magától. Utána ringatva altattuk el, nagyon sokáig, 13 hónapos koráig. Egyszerűen szerettem nézni, ahogyan elpilled a karomban, csukódik a szeme s elalszik. Kicsit fárasztó volt, de így volt jó. Az apukája is ugyanígy altatta. Aztán 13 hós kora óta (azaz 1 hónapja) már nem lehet ringatni, nem engedi, megfeszíti magát s ordít. Bevezettük azt, hogy kiságyba teszem a kedvenc takarójával, ajtót becsukom, kb 2 percig sír, utána még eljátszik magának a takaróval s kb 5 de max 10 percen belül elalszik. Ez így megy ebéd után és este is. Kb 2 hét kellett míg ráállt erre, azóta nincs gond.
2011. aug. 7. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!