Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rossz és figyelmetlen anya...

Rossz és figyelmetlen anya lennék? Annyira el vagyok keseredve?

Figyelt kérdés

Mindenkitől azt hallom és olvasom,hogy a szoptatott babák alig betegszenek meg. Erre itt vagyunk, a babám közel 9 hónapos és már kétszer volt beteg,igaz mindkét esetben a doki a fogakkal hozta összefüggésbe.

De ettől függetlenül annyira de annyire roszzul érzem magam. Rosszul csinálnék valamit???

2011. aug. 3. 17:05
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%

az én gyerekemnek minden foga megfázásos tünetek kíséretében jött ki, pedig most 10 hónapos és még mindig szopik.

Csodálatos anya vagy, mert a világra hoztál egy gyereket, ne ostorozd magad!!!

2011. aug. 3. 18:34
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

13hónapos koráig szoptattam a fiam, 5,5 15hónaposan kórházban is voltunk mert befulladt, és számon se tudom tartani, hányszor volt beteg, és nem csak fogzott...

A lányom már a születése előtt elkapott tőlem valamit, már ő is azzal kezdte az életet itt kint, hogy antibiotikum...

2011. aug. 3. 20:28
 13/13 anonim ***** válasza:
68%
A lányom 19éves nem szopott csak pár hétig. Körülbelül ötször volt beteg és 2 éves korától bölcsibe is járt. Nem kapta el a betegségeket. A sogornőm, barátnőm sokáig szoptatták a gyerekeiket (többet is) és 1hetet mennek oviba, 2 hetet otthon vannak, mert folyton betegek. Szóval biztosan jó az anyatej, de én azért a gyakorlatban azt látom, hogy nem csodaszer.
2011. aug. 4. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!