Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor éreztétek, hogy szeretné...

Mikor éreztétek, hogy szeretnétek második babát? Mennyi idős volt akkor az első?

Figyelt kérdés
Most 14 hós a pici fiam, de egyelőre nem érzek késztetést egy újabb csöppséghez. Más is volt így ezzel, és aztán ez megváltozott, vagy úgy is maradt?
2011. aug. 1. 21:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Na hát pontosan azon okokból, amiket sokan írtatok, Én egy csöppnyi késztetést sem érzek még a második babára. Kislányom 2 és fél éves, önálló kis nőci, szobatiszta, folyékonyan, egész mondatokban beszél, egyedül csinál már sokmindent, szóval elértünk oda, hogy nagyon könnyű már vele az élet. És, végre kinyíltam Én is újra, "érzékelem" a külvilágot, újra eljárok szórakozni, élek végre újra, és az most nagyon jó nekem. Én még biztosan várok, kicsit sem vágyom arra, hogy megint bezárkózzak hosszú időre, és egy kisbaba legyen az egyetlen társaságom.... ráér ez még pár évig.
2011. aug. 2. 07:40
 12/14 anonim ***** válasza:
Amikor elindultak, kb akkor kezdtem érezni, hogy már nem babák, és de jó lenne, még egy baba. Szóval úgy egy éves koruk körül. Így a két már meglévő gyerekem között is 2 áv a korkülönbség, és úton a 3. nem egész két év lesz megint :)
2011. aug. 2. 12:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy éves volt a kisfiam mikor megbeszéltük, hogy jöhet a tesó. 22 hónap van köztük. A harmadik babát már tervezzük (10 hós a kislányunk) 2-2,5 év korkülönbséget szeretnénk.
2011. aug. 2. 12:54
 14/14 anonim ***** válasza:
én legszívesebben már szülés után 4 hónappal újra bevállaltam volna, de nagy nehezen kivártuk az 1 évet. Most másfél éves a fiam, látom, ahogy nyílik az értelme, hogy milyen nagy már, milyen ügyes és egyre jobban vágyom már egy kis gombócra. Szerencsére már itt nő a pocakomban. Pedig mikor bevállaltuk a picit, a fiam még kelt éjszaka, nehezen teltek a napok. Most úgy alszik, mint a bunda reggel 9-10 óráig, ha ilyen is marad(na), leányálom lenne a kétgyerekesség:)
2011. aug. 2. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!