1 eves lesz a lanyom, de mar nagyon szeretnek kistesot, ahogy a parom is, de megegyeztunk, hogy varunk amig 3 eves lesz. Addig szuksege van a teljes figyelmunkre, raadasul akkor elmegy oviba (nalunk 3 eves kortol kotelezo), es igy a kicsinek is teljes figyelmet tudunk szentelni.
2011. aug. 1. 22:01
2/14 anonim válasza:
29 hós a kisfiam, de még én sem érzem. Majd 3-4 év múlva szeretnénk. Kisfiam most van abban a korszakban, hogy minden érdekli, kirakó, építünk stb,mondókázunk stb, tehát nagyon sokat igényli, hogy foglalkozzam vele. Mivel a mamákkal nem egy városban lakunk, így segítségem sem lenne. Attól félnék, hogy a pici miatt, háttérbe szorulna a nagy. Amikor nagyobb lesz, akkor meg már bebírom vonni sok mindenbe, megérti hogy most nem érek rá mert a picivel kell lennem stb.
2011. aug. 1. 22:01
3/14 anonim válasza:
Nekünk 12 hónapos volt a kisfiúnk amikor mondtam a férjemnek, hogyha többet segít akkor bevállalnám a második babát.:) Azóta már biztos vagyok benne, hogy Ő akkor már a pocakomban volt 2-3 hete:) én is nagyon féltem, hogy nem fogom úgy tudni szeretni. Meg kell, hogy mondjam nem is ugyanúgy szeretem. Őt is nagyon nagyon szeretem de más dolgai miatt. Nem szeretem egyiket jobban mint a másikat. Más tulajdonságai miatt vagyok értük oda:) Viszont így utólag lehet, hogy inkább vártam volna, hogy az első fiúnk 2-3 éves legyen és úgy belevágni a babaprojektbe újra mert úgy érzem még túl pici volt(20 hónapos) ahhoz, hogy egy új családtag érkezzen hozzánk.
De most már jó, csak az első év volt nagyon nehéz és sokat voltam szomorú amiatt, hogy nem tudok annyit lenni az első fiammal.
Bocs, a hosszú válaszért.
2011. aug. 1. 22:03
4/14 anonim válasza:
Nekünk elmúlt 2 éves amikor úgy éreztem jöhet a tesó. Addig hallani sem akartam róla! Meglepő,de tényleg egyik napról a másikra vágytam a terhességre! Nem is az,hogy tesó,meg ilyenek,hanem terhes akartam lenni. 2 hónap után sikerült is. :)
2011. aug. 1. 22:04
5/14 anonim válasza:
Nekem 4 éves a kislányom,és most érzem úgy,hogy de jó lenne még egy pici :) Sokan mondták,hogy minél előbb annál jobb,de én idáig el sem tudtam képzelni még egy gyerkőcöt. A férjemmel megbeszéltük,hogy jövőre jöhet a kistesó :)
2011. aug. 1. 22:09
6/14 anonim válasza:
A második szülinapja után gondoltam rá először. Nagyon eleven kisfiam van, non-stop foglalkozást igényel, ezért eleinte nem is jutott eszembe a tesó (kivitelezhetetlennek éreztem).
Aztán egyre több kisgyerekes barátunknál kopogtatott a gólya, és a fiam is imádta az újonnan érkezett babákat. Ekkor már 3 éves volt. Én is egyre irigyebben néztem a kétgyerekeseket... A fiam egyre gyakrabban akarta hazavinni a barátok kistesóit. Na ekkor álltunk Apa elé azzal, hogy mi is szeretnénk babázni! :) Nem kellett sokat győzködni... :D
Most éppen a babaproject közepén vagyunk, egyelőre még eredmény nélkül, (a hasamra vigyáz a kicsi fiam, "hátha van benne valaki", de este nem akar hamar elaludni :)) de bízunk benne, hogy nemsokára már elmondhatjuk, hogy úton a testvér!
2011. aug. 1. 22:15
7/14 anonim válasza:
Nekem 1,5 éves a kisfiam, mostanában már eszembe jutott egy kistesó kérdése, de annyira nehéz volt a terhességem, hogy ez visszatart. Talán majd ha ovis lesz, akkor újra gondolom.
2011. aug. 1. 22:54
8/14 anonim válasza:
Oszinten szolva szules utan ugy egy honappal, most 6 honapos a babam es szeretnek teherbeesni, igaz meg nem jott meg, bar elobb lesz a peteeres. Ugyhogy, remelem, amint lehet, sikerul:)
2011. aug. 1. 22:56
9/14 anonim válasza:
Mikor 1 éves lett a nagy, belevágtunk lesz ami lesz alapon és elsőre sikerült. Így 21 hónap van közöttük.
2011. aug. 1. 23:40
10/14 anonim válasza:
Kisfiam 1 éves szülinapján. Aztán elválasztottam, mert akkor még anyatejes volt, utána azonnal sikerült teherbe esnem.
26 hónap van közöttük, de igencsak nehéz
A kicsi-5 hónapos- sok figyelmet követel és a 2,5 éves nagy is.
sokszor érzem azt, hogy várnunk kellett volna egy kicsit még, de reménykedem, hogy idővel jóval könnyebb lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!