Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 16 hetes babás vok. Nagyon...

16 hetes babás vok. Nagyon várom, h +mozduljon a kis pocaklakóm! Tudjam, h jól van! Ti mikor éreztétek először az első babátoknál?

Figyelt kérdés
Milyen érzéshez lehet hasonlítni? Nehéz kivárni a következő UH-t, hogyan nyugtassam meg magam, h minden rendben v a Manókával?
2009. febr. 16. 15:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Csak így tudom elmondani: a számított időponthoz képest pontosan félidőben.
2009. febr. 16. 15:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem a 17.hétben kezdte a bulizást.
2009. febr. 16. 15:27
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, remélem nekem is hamarosan bulizni fog! :)
2009. febr. 16. 15:28
 4/9 anonim ***** válasza:
Én 21 hetes vagyok és még nem éreztem:(
2009. febr. 16. 17:12
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem pontosan a 16. hét betöltésének napján. Csodálatos volt. Nem is akartam elhinni, de tényleg akkor mozdult meg úgy, hogy érzetem is:) Nagyon figyelj mert lehet hogy neked is nemsokára jön ez a felejthetetlen csiklandózós és mégis csodálatos érzés. Sajnos én többet már nem szülhetek, de kárpótol érte a gyönyörű 9,5 hónapos kislányom. Sok boldogságot neked.

2009. febr. 16. 21:58
 6/9 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a jókívánságokat!

Mindig nagyon figyelek, valamit éreztem is párszor, de nem tudom pontosan, hogy ő lehet-e...?!

Olvastam több helyes, hogy az első babánál később érzi sok kismama, ezért a 17 hetes mami se szomorkodjon!

Jó babavárást mindenkinek!

2009. febr. 17. 12:50
 7/9 A kérdező kommentje:
21 hetes mami, bocsi! :)
2009. febr. 17. 12:51
 8/9 anonim ***** válasza:

Szia! Én a 16. hét végén mondtam biztosan, hogy ez már Ő lehet :-)) de igazából már előtte pár nappal voltak olyan kis bizsergős, buborékos érzések a hasamban.

Nagyon boldog babavárást Neked!

2009. febr. 17. 14:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen 16 hetes kismami! Nektek is minden jót!
2009. febr. 18. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!