Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Más is ilyen nehezen szánja...

Más is ilyen nehezen szánja el magát, hogy kimozduljanak a babával? Komolyan mondom 1 óra, mire összecihelődök mindent az egy évesemnek meg magamnak.

Figyelt kérdés
Persze ha csak közelbe megyünk sétálni akkor kevesebb, de elkezdek felöltözni, nem tudom ez lustaság vagy mi? Szeretünk vendégségbe menni meg vásárolni, de ami előtte van itthon! (És apuka persze talpig díszben pisszeg hogy mi tart ennyi ideig.)
2011. júl. 19. 11:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
na ezt az állandós eszgetést, nasizást játszótéren én sem értem, max teát viszek.
2011. júl. 19. 15:12
 12/12 anonim ***** válasza:
Na én meg nem teát viszek, hanem vizet és azért viszek kekszet vagy egyéb kézbe fogható dolgot mert nem uzsizik, hanem odafelé és visszafelé rágcsál. (Amúgy nem uzsizna, csak mielőtt az egészségtudatos anyukák megrohannának, hogy nem etetem a gyerekemet :)) A játszótéri rágcsálás nem tudom mennyire oké, nekem nem jut eszembe a koszos kezébe nyomni bármit, de ha valakinek kinézi a kezéből akkor csereajánlat van, mi kekszünket az ő ropijukra, vagy a mi almaszeletünket a kekszükre. :)
2011. júl. 20. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!