Más is ilyen nehezen szánja el magát, hogy kimozduljanak a babával? Komolyan mondom 1 óra, mire összecihelődök mindent az egy évesemnek meg magamnak.
Nekem 3 gyerekkel se tart 1 órát összekészülődni.
Télen mondjuk én is utálom, az macera mert bakancs/csizma sál sapka kabát mindenkire, de ilyenkor nyáron abszolút nem tart sokáig nekiindulni. Tartalékpelus, popsitörlő úgyis van a tatyódban, adsz a lábára szandit, aztán mehettek. Esetleg innivaló ebben a hőségben. Más mi kell még? Ez nem tarthat egy órán át.
hát igen...
és ez csak rosszabb lesz:)
bár amikor mi először mentünk a kéthetes babával a papírokat intézni, az katasztrófa volt. szoptatás, büfi, peluscsere, bundazsák stb., egy jó 20 perc volt, mire beszereltük a gyereket a hordozóba, majd azt a kocsiba:)))
most másfél éves, a táskámban és a kocsiban is mindig van textilpelenka, eldobható pelus legalább 2, popsitörlő, zsepi, évszaknak megfelelő váltóruha, ezeket már nem kell indulás előtt bepakolni. de kell vinni innivalót, valami nasit, esetleg esernyőt, esővédőt a babakocsira, netán plédet is, aztán a homokozófelszerelés, a kismotor, az aktuális kedvenc kisautó/plüssállat, labda... sokszor úgy nézek ki, mint a málhás szamár, a t.kömön is lóg valami...:)
és ugye a gyerek indulás előtt egyen, igyon, tiszta pelus, kulturált öltözék, cipő, sapi, naptej, nekem napszemcsi, pénz, telefon, lakáskulcs, jogsi, kocsikulcs...
az apja meg nem érti, miért kérem, hogy ha menni kell valahova, szóljon egy félórával előtte, minimum.
NEM.
Gyereket felüöltöztetem, nagy e felültözik magától és indulhatunk
Ha családilag megyünk, van, amikor odaaodom páromnak a kicsi ruháit, hogy adja rá, talán erre midne férfi képes, nem??
Hát most nyáron nem, az 1,5 évesemmel, kisnadrág, póló, babakocsiban van pótpelenka, törlőkendő, autóban is van egy szett ugyanebből. Innivalót készítek neki, a babakocsiban van egy kis doboz keksznek, az autóban is van egy, így azt sem kell csomagolni, szandál fel és mehetünk. Ha valahol ott is eszünk, akkor bekészítem az aktuális kaját is, előke, kanál van a táskámban mindig.
Maximum 10 perc elindulni, de akkor már az én öltözködésem is benne van.
Télen ugyanez volt 30 perc, persze én már ruhában voltam, mikor őt felöltöztettem úgyhogy a t*kömön csurgott az izzadtság a 27 fokra fűtött lakásban és hasonlóan azu előttem szólóhoz örvendeztem, mikor a végén megéreztem, hogy közben betojt a kisfiam....
nekem van egy óra az elkészülés :D
de azért mert nagyon hiú vagyok :SSSSSS
zuhanyozok, kis smink, hogy a ragyáimat eltüntessem, felöltözök, na ez nálam eleve 20 perc mert vagy a fél szekrényemet felveszem és megállapítom, hogy sei norális ruhám nincs....
a 1,5 évesemet viszonylag gyorsan elkészítem, az negyed óra, felöltöztetem, uzsizik vagy 10óraizik gyorsan, innivaló, popitörlő, pelus, stb. ami kell és mehetünk.
most nem vészes de télen utálom!!!!!!
nem akarom, hogy a gyerek süljön be így én felöltözöm, csizmába és nagykabátba leizzadva öltöztetem amit utál így sír, hisztizik... ááááááá
Off: hadd kérdezzem már meg, miért kell a babáknak, kisgyerekeknek mindig a nasi és a keksz a sétához, játszótérhez??
Komolyan olyan rossz mert sok anyuka viszi a nasit a játszóra, akinek meg nincs szegény kinézi a másik kezéből. Én nem hordok magunkkal, mert játszani megyünk nem enni, de szegény gyerekeimet megsajnálom amikor látják h a másik ott eszik...de miért nem otthon?
És itt is mindenki írja, hogy pakol nasit a sétához, játszóhoz?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!