Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akinek sokáig kelt éjjel is...

Akinek sokáig kelt éjjel is enni a babócája, hogy szoktatta le?

Figyelt kérdés

A kisfiunk már 17,5 hós és még mindig 2-szer eszik éjjel (tápszert). Éjfél körül és hajnal 4-5 körül. Se víz, se semmi nem vált be. Nappal is annyit eszik, amennyit akar, megtömni nem tudom. Addig nyöszörög, majd sír, amíg nem kapja meg a tápszerét, majd 2dl-t iszik meg, nála egyébként ez a max. adag. Sosem volt nagy evő. Meddig kell még kelnem hozzá?

Írnátok tapasztalatokat? Aki csak találgat, az ne írjon már légyszi. Meg hogy már ennyi idősen nem kellene ennie éjjel, erre sem vagyok kíváncsi, én örülnék neki a legjobban, ha alhatnék. Egyébként másért nem is kel éjjel soha.

2011. júl. 15. 22:15
 1/10 anonim ***** válasza:

szia, kezet foghatunk, a fiam 16 hós, most próbálkozom a vízzel, annyira sajnálom szegény pocakját, hogy állandóan dolgoznia kell, folyamatosan emészt. Nekem eddig 1-2x kelt, inkább 1x, 260 ml-t ivott meg.

Tegnap próbáltam először, 2x kelt, megivott összesen 2 deci vizet és vissza aludt, még jelentkezem, hogy lett-e eredmény :)

2011. júl. 15. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam 20 hós koráig kelt éjjel 1-2x. Bár ő szopizott. Én nem akartam leszoktatni, úgy voltam vele, hogy majd leszokik. Így is lett. ha igényli, akkor szerintem add neki.
2011. júl. 15. 22:20
 3/10 anonim ***** válasza:

Mikor fekszik este? Eleget vacsorázik? Én megpróbálnám a lehető legkésőbb adni neki a vacsorát, fürdés előtt közvetlenül és utána adj még neki tápszert.

Nem hiszem, hogy ennyi idősen az éhség kelti, szerintem inkább a megszokás. Nem fogsz olyan praktikát hallani, amivel gyorsan megoldódik a probléma.

Pár napig biztosan eltart majd. Esetleg csökkentsd az éjszakai tápszer mennyiségét fokozatosan.

2011. júl. 15. 22:24
 4/10 A kérdező kommentje:

Pár hónapja 1-szer kelt kelt pár hétig, már azt hittem leszokik róla, most újra 2-szer kel. Csak nappal is alig eszik, talán ezért sem eszik rendesen nappal. Nem?

Próbáltam én is a vizet, de 2 korty után eltolja az üveget.

És mi van, ha nem szokik le róla? Már olyat is hallottam, hogy 6 évesen az ágya mellé tették a kakaót, mert kelt éjjel a kislány.

2011. júl. 15. 22:25
 5/10 A kérdező kommentje:
Adnék én bármikor és bármennyit enni neki nappal, de nem kell neki!!! Fél7-7 körül vacsizik, utána fürdés, utána tápszer és 8 körül alvás.
2011. júl. 15. 22:27
 6/10 anonim ***** válasza:
6 évesen! ez nem hangzik jól :o
2011. júl. 15. 22:28
 7/10 anonim ***** válasza:
próbáld meg a teát adni éjjel,ne vizet....hátha jobban megissza és azt ,,hiszi,,hogy ennivaló:)
2011. júl. 16. 06:54
 8/10 anonim ***** válasza:

Mi egy szobäbaban voltunk a kicsivel es ugyanigy ahogy irod,nälunk is minden ejjel ez volt.

Aztän külön szobäba került,nehäny hetig megebredt ejjel,akkor behoztam magunk köze,lassan mär a täpszer sem kellett.Most mär ha megebred ejjel iszik egyedül,mindig rakok be neki egy üveg teät.Csak akkor sir ha üres az üvege,megtöltöm es alszik toväbb.Nälunk ez kellett ahhoz hogy ätaludja az ejszakät.Nem tudom ti egy szobäban vagytok e,de gondoltam elmondom a tapasztalatom. A länyom 17 honapos lesz es igy kb 3 hete alussza ät az ejszakät.

2011. júl. 16. 07:38
 9/10 A kérdező kommentje:
Külön szobában van már régóta, többek között ezért is próbáltuk meg és még azért is mert én sem tudtam aludni tőle, mindig felébredtem, amikor forgolódott, nyöszörgött. A teát nem issza meg, csak vizet iszik. Próbáltam már, de semmi mást nem fogad el, na meg a tápszer, ez a két folyékony, amit megiszik. Aminek színe van, nem issza meg, pl. gyümölcsleveket sem.
2011. júl. 16. 15:20
 10/10 anonim ***** válasza:
sedatif... ez egy recept nelkül kaphato "altato" babäknak. sokan ellenzik,de en 1 hetig adtam a länyomnak es segitett ätällitani a szervezetet arra hogy ejjel alväs van. azota este lerakom es reggelig nem is hallok felöle. erdeklödd meg,nekem ezt ajänlottäk es hälät adok hogy sok rosszindulatu megjegyzes ellenere megvettem.
2011. júl. 16. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!