Sok anyuka a kis korkülönbséget tartják jónak, de mikortól lesz "élvezhető" is ennek az előnye?
az egyik lányom 3éves lesz,a másik 2hónapos.
Most még nagyon nem könnyű,mert mindegyik engem akar.
ráadásul lelkiismeretfurdalásom is van a nagyobbik miatt,mert egésznap a kisebbiket altatom v. szoptatom.
Hány éves koruktól volt könnyebb?
Ha majd együtt játszanak jobb lesz.
Most még a kicsi nagyon picike, így most nagyon sok figyelmet igényel, ez a másiknak rosszul esik. De milyen jó lesz, ha majd nem rajtad lógnak, hanem együtt molyolnak majd a szoba közepén. :)
Tudom nehéz, de még kell egy kis idő nekik.
Lányom 21 hónapos, fiam 5. Már most jó.Ha a pici fiamat szoptatom vagy altatom a csajos bent matat a babájával, de csendben- nagyon okos :) Ő mutatja, hogy psszt
A kiccsávó is nagyon szereti a nagy és okos nővérét. A kisasszony mindig meg tudja nevettetni. Ha sírdogál a kisfiam és nem tudok azonnal menni, van hogy a lányom már simogatja és játékot ad neki mire odaérek
Tény az elején nem volt leányálom-rémálom volt minden sétálás (Majci üvöltött a babakocsiban, Dorka szaladt százfelé) Most már eléggé szófogadó a lányom és kenguruzik a fiam
Szépen fokozatosan kialakul minden, és nagyon hamar összegyógyulnak. Minden nehézségért kárpótolni fog, ha látod őket együtt. Nekik is szokniuk kell az új helyzetet. De picik és rugalmasak
nerm tudom, de sokkal köynebb egy nagyobbal, akinek el lehet már magyarázbi dolgokat és meg is érti.
Szerintem semmivel sem jobb kis korkülönbség, mint a nagy.
A gyerejkekek kis korkülönbségnél meg egyáltalán enm biztos, hogy jól eljátszanak és fordítva, ráadásul ne azárt legyen már 1-2-3 év múlva testvére, hogy legyen játszópajtása:-((
Nekem kicsi 2 péves és 4 hónapos, meg is zakkannék, ha lenne egy 1-32 hónapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!