Akik NEM tervezték a kis korkülönbséget gyerekeik között, mégis úgy alakult, hogyan viselték a terhességet, a nagyobbik gyerekkel való foglalkozást? Annak ellenére, hogy ti sem terveztétek, utólag mit mondtok, jó hogy így alakult?
off: védekezés mellett lettél terhes?
on: jó lesz, hidd el, jó lesz megint babázni, de közben még a nagy is pici :)
Nálunk is kevesebb mint 2 év a különbség, bár tervezve. Szerintem nagyon jó.
pedig erről le kéne szokni mert nem a gyerek tehet róla hogy kisbabát vársz.
inkább vond be amibe lehet mert így azt éred el hogy már a terhességet is megutálja nemhogy majd a kistesóját.
nyilván van feszültség ezt ne mondja senki de fújj egyet számolj háromig és legyél vele kedves.
21+4 kismama
Na, de ha már így alakult, akkor örülj neki! S biztos vagyok benne, hogy megtalálod majd a kis korkülönbségben is a szépséget.
Megértem a félelmeidet, az aggódásodat, de az ember megoldja a dolgokat. Mert meg kell.
Könnyű terhességet, és egészséget kívánok!
Bocs, hogy nem pont a kérdésre válaszoltam, de úgy éreztem, hogy egy kis biztatásra van szükséged! :)
kedves utolsó!
köszönöm, azt hiszem igazad van.
Bátyám és köztem 9 év van és iszonyatosan jókat játszottunk! :) (az előzőre reagálva)
De tényleg azt kell elfogadni, ami van! Mert mindenben van jó! Neked pedig az a feladatod, hogy a gyerekek életét tedd boldoggá, jóvá, széppé, mindegy mekkora is a korkülönbség!
Nálunk pont ugyan így lesz a korkülönbség (21 hó) és ma töltöttem a 12.hetet, de mi így terveztük! Nagyon jó lesz majd, mert a kicsi szinte utoléri fejlettségben a nagyot, rengeteget fog tőle tanulni, és sokkal jobban össze is nőnek majd, mint nagyobb korkülönbségű tesók!
Én nagyon boldog vagyok, próbáld a pozitívumokat mérlegelni, hidd el könnyebb lesz!:)
Nálunk kb 22 hónap lesz. Terveztük, mégis kb 8 hetes terhes voltam, amikor rettenetesen ingerült lettem a fiamra. Ráadásul ugye most elég nehéz esetek... 17 hónapos, rettenetesen eleven, stb.
De, amire rájöttem: MAGNÉZIUMHIÁNY is frankón lehet a dologban. Amikor vérezgetés miatt a doki elrendelt napi 3 Magne B6-ot, pár nap alatt sokkal kiegyensúlyozottabb lettem. Ráadásul amúgy is hajlamos vagyok Mg hiányra, most is sokszor görcsöl a lábam, úgyhogy ált. egyik nap veszek be Gravidát (vagy csak minden 3. nap), közben meg szedtem a Mg-ot + folsavat.
Egy héten elkezdtem csak Gravidát szedni, tiszta idegbeteg lettem megint :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!