Mennyi korkülönbséget tartotok jónak a picik között?
Az én gyerekeim között 22 hónap van. Az első év elég húzós volt, de most már örülök, hogy így sikerült. Nagyjából közös az érdeklődésük, szépen eljátszanak együtt már. A nagyobbik kisfiú és 4 éves lesz, a kisebbik kislány és 2 éves. Sokat tanul a bátyjától, és őt még nem idegesíti, hogy a húga utánozza és követi mindenhova. :D
Nekem nővérem van és 3,5 év van köztünk, de soha nem volt nagy az összhang köztünk.
szerintem az a ó ha minél kevesebb
nővérem és én köztem 3,5 év van de nem nagyon jövünk ki
de rengeteg olyan ismerősöm van akiknél csak ilyen 1,5 2év van és náluk tényleg nincs semmi hogy még máig hasonló baráti körük van akikkel összejárnak stb.
még esetleg az jöhet szóba ha nagyon sok /6-7 év/ mert másik tesommal annyi van és vele elvagyunk bár vele is csak az utobbi pár évbe lettünk ugy hogy jobban egy barátikür stb. mikor már én is nagyobb lettem
Nekem a 2 gyermek között napra pontosan 20 hónap van!
A terhesség utolsó hónapja meg a pici 2-3 hetes koráig volt nehezebb de mostmár ne bánom hogy ennynire kevés idő van a 2 gyerek között!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!