Akik NEM tervezték a kis korkülönbséget gyerekeik között, mégis úgy alakult, hogyan viselték a terhességet, a nagyobbik gyerekkel való foglalkozást? Annak ellenére, hogy ti sem terveztétek, utólag mit mondtok, jó hogy így alakult?
Figyi majd megszokod és beletörődsz:) Nem csoda ha "idegbeteg vagy mert nem így tervezted. Nekem a harmadik jött úgy hogy spirálom volt fent (mint utóbb kiderült elcsúszott valamilyen irányba) és a 2-3aska között 20 hónap van. Az 1-2 között 28 hónap az se volt olyan egyszerű de mikor megtudtam hogy még kisebb lesz, padlót fogtam ki voltam hetekig akadva!! (aztán persze jött a lelkifurdalás hogy szegény legkisebbem nem tehet minderről és nem szabad így gondolnom rá meg így idegeskedni mert megérzi).
Nem egyszerű (főleg segítség nélkül) de azért itt vagyok, élek és magamra is akad időm (amikor végre sikerült a napirendeket összehozni).
Az igaz hogy nagyon jól eljátszanak együtt és a programok is lehetnek hasonlóak nekik, viszont az enyémeim momentán ölik is egymást egész nap...
szóval van neki jó és rossz oldala is szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!