6,5 hónapos babának Danoninot adni nagyon gáz?
Sziasztok rosszevő babás anyukák!
Én is hasonló gondokkal küzdök-küzdöttem. Azért írom így, mert már sokat javult a helyzet nálunk. Mi is jártunk mindenhová, vérvételek, vizsgálatok, de semmi eredménye nem volt, azon kívül, hogy lisztérzékenységre gyanakodtak, de a vérvétel után is arról vitáznak a dokik, hogy vajon gond-e a glutén... A lényeg. Eljutottam a lányommal egy értelmes dokihoz, aki azt mondta, hogy ebben a korban bababetegségnek számít a bélgyulladás, amit átpasszolnak a picik egymásnak. Erre adott gyógyszert és elkezdett javulni a helyzet. A lányom már nagyobb és béres cseppet is kaphat, így azt is adok neki, ez is javított.
Ami a lányomnál segített átvészelni a semmi nem kell időket az az extrudált kukorica rudacskák (nálunk kukinak hívják) és a pohár. Annyira érdekelte a pohárból való ivás, hogy gyümölcsös bébiételt vízzel hígítva hajlandó volt meginni napi egy üveggel (persze kb 100-szorra)
Tudom nehéz, de amikor érzi rajtad, hogy az etetés előtt egy órával görcsben van a gyomrod, akkor tutira nem fog enni. Ez a tapasztalatom. Etetés előtt mindig csináljatok valamit, amit mindketten élveztek, hogy nem érj rá arra koncentrálni, hogy már megint nem fog enni. A joghurt helyett pedig esetleg próbáld ki a nestlé vaníliás babadesszertjét, extra finom.
Ha esetleg tudok valamiben segíteni írj privit!
Kitartást és sok erőt kívánok! Adrienn
Ha te magad is megkérdezed, hogy nagyon gáz e, akkor lehet h. te is úgy gondolod.
Ha nem viseled el a válaszokat, ne tegyél fel kérdést.
MEHET A LEPONTOZÁS..
A VÁLASZOM PEDIG CSAK AZ, HOGY ROSSZABBAT NEM IS VÁLASZTHATTÁL VOLNA, OLVSSD EL A DOBOZÁT TELE VAN E-VEL, AMI ÚGYE MIND MESTERSÉGES ADALÉK.
hÁT MÉG ÉN SEM ENNÉM NEM, NEMHOGY A BABÁMNAK ADJAM.
Bocsi, ugye nincs harag?
További jó babázást neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!