Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 6,5 hónapos babának Danoninot...

6,5 hónapos babának Danoninot adni nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Nagyon-nagyon rossz evő, mindennel próbálkozom. Most ezt megette.
2009. márc. 31. 19:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Úgy tudom tejterméket csak 8 hós kortól lehet, joghurtot sajtot, túrót. Vannak babajoghurtok (Nestlé, Humana) ezeket lehet korábban, inkább ezzel próbálkozz.
2009. márc. 31. 19:29
 2/12 A kérdező kommentje:
természetesen próbáltam Humana babajoghurtot, azt utálta.
2009. márc. 31. 19:31
 3/12 anonim ***** válasza:
35%
Én is adtam. Felnőtt. (igaz, még "csak" 3 éves és 11 hónapos... Ráadásul a babajoghurtok tele vannak tartósítóval, mivel hűtés nélkül is hónapokig elállnak... Akkor inkább a rendes.
2009. márc. 31. 19:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
inkább menj vele dokihoz,hogy mi miatt nincs étvágya,de ne adj neki danoninot,nagyon megterheli még a szervezetét,hosszú távon káros
2009. márc. 31. 19:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
A 19.32-es válaszoló nem sok babajoghurtot vesz,az biztos.Hőkezeléssel "tartósítják",SEMMI tartósítószer,nincs benne.Ez rá is van írva.Sztem,kedves kérdező a Danonino nagyon nem nekik való,de menj inkább el a dokihoz,és kérj tőle segítséget,ha ennyire rossz evő.
2009. márc. 31. 20:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Inkább 8 hónapos kora után próbáld, bár én megkóstoltattam vele 9 hónaposan nem ízlett neki. Adj neki akkor gyümölcsöt, tegyél bele babapiskótát meg ilyenek.
2009. márc. 31. 20:38
 7/12 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem neki való a Danonino, akárhogy is ízlik a babádnak. Nem hiszem, hogy a tej, az ízfokozók, a tartósítószerek és a természetazonos aromák egy babának valók lennének. Ha étvágytalan a babád kérj tanácsot a védőnőtől vagy a gyerekorvostól.
2009. márc. 31. 20:46
 8/12 A kérdező kommentje:

Az orvoshoz küldőknek válaszolom, hogy 6 hetes kora óta folyamatosan vizsgálják, hogy miért nem eszik, és semmi eredmény, kétszer feküdtünk kórházban, egyébként pedig az összes orvos tanácstalanul tárja szét a kezét. Hogy milyen vizsgálatok történtek, és eddig milyen ételekkel próbálkoztunk, azt le sem írom, mert nem férne ki ide.

Tehát amikor egy anya már annyira el van keseredve, hogy iszonyat keveset eszik a babája(értsd, napi max, 200 g összesen), akkor többnyire nagy ívben leszarja a hozzáadott cukrot.NEM akarok rosszat a babámnak, hanem azt akarom, hogy egyen VALAMIT, nagyjából BÁRMIT!

De nincs harag.

2009. márc. 31. 21:15
 9/12 anonim ***** válasza:
74%

Szia ugyanígy vagyok, az enyém is eszik, ő a lágykekszdarabos krémtúrót is eszi, azt jobban szereti!

Ő is 6,5 hós, holnap megyünk vissza a gasztroenterologushoz

, kíváncsi vagyok az eredményre nagyon!

A danoninot is eszi, és együtt érzek veled , örülök ha legalább ezt megeszi!

A többieknek pedig annyit, hogy míg nem tudjátok milyen érzés hogy nem eszik a gyermeketek, addig ne pattogjatok!

Én már a saját kajánkat is kipróbáltam, hogy próbálnám eltalálni a szájízét, hogy mire bukna már rá!

2009. márc. 31. 22:05
 10/12 A kérdező kommentje:

az utolsó válaszolónak köszönöm a támogatást :)

én is próbáltam már a saját ételünket is, sőt "szalonnás kenyeret" (pár morzsányit) is----orvosi javaslatra!!!!!!

Húslevest magában---tudom, hogy zsíros, de evett belőle pár kanállal.

Sok sikert a próbálkozáshoz, a gasztroenterológusról meg annyit, hogy úgyis azt fogja mondani, hogy refluxos :) Tapasztalat :) a nem-evő babákat mindig refluxosnak diagnosztizálják :)

jó éjt

2009. márc. 31. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!