6,5 hónapos babának Danoninot adni nagyon gáz?
Az orvoshoz küldőknek válaszolom, hogy 6 hetes kora óta folyamatosan vizsgálják, hogy miért nem eszik, és semmi eredmény, kétszer feküdtünk kórházban, egyébként pedig az összes orvos tanácstalanul tárja szét a kezét. Hogy milyen vizsgálatok történtek, és eddig milyen ételekkel próbálkoztunk, azt le sem írom, mert nem férne ki ide.
Tehát amikor egy anya már annyira el van keseredve, hogy iszonyat keveset eszik a babája(értsd, napi max, 200 g összesen), akkor többnyire nagy ívben leszarja a hozzáadott cukrot.NEM akarok rosszat a babámnak, hanem azt akarom, hogy egyen VALAMIT, nagyjából BÁRMIT!
De nincs harag.
Szia ugyanígy vagyok, az enyém is eszik, ő a lágykekszdarabos krémtúrót is eszi, azt jobban szereti!
Ő is 6,5 hós, holnap megyünk vissza a gasztroenterologushoz
, kíváncsi vagyok az eredményre nagyon!
A danoninot is eszi, és együtt érzek veled , örülök ha legalább ezt megeszi!
A többieknek pedig annyit, hogy míg nem tudjátok milyen érzés hogy nem eszik a gyermeketek, addig ne pattogjatok!
Én már a saját kajánkat is kipróbáltam, hogy próbálnám eltalálni a szájízét, hogy mire bukna már rá!
az utolsó válaszolónak köszönöm a támogatást :)
én is próbáltam már a saját ételünket is, sőt "szalonnás kenyeret" (pár morzsányit) is----orvosi javaslatra!!!!!!
Húslevest magában---tudom, hogy zsíros, de evett belőle pár kanállal.
Sok sikert a próbálkozáshoz, a gasztroenterológusról meg annyit, hogy úgyis azt fogja mondani, hogy refluxos :) Tapasztalat :) a nem-evő babákat mindig refluxosnak diagnosztizálják :)
jó éjt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!