Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Több gyerekes anyukák panaszko...

Több gyerekes anyukák panaszkodnak hogy?

Figyelt kérdés

.. milyen nehéz 2- 3 babával otthon pláne hogy apa dolgozik reggeltől estig, vagy éppen vidéken vagy külföldön van hónapokig.

de akkor miért vállalnak több gyerkőcöt ha egyedül vannak pláne hogy panaszkodnak hogy nem bírnak velük stb..

ja és a korkülönbség meg egykét év köztük

miért van ez?.

azok is válaszolhatnának akik ebben a szituban vannak

érdekelne !!

köszi.

2011. júl. 11. 18:50
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Szia,az én lányaim között is hat év korkülönbség van,azért,mert olyan típus vagyok,aki nem bír otthon lenni,öt-hat évig.Szeretek emberek között lenni és szükségem volt feltöltődésre,mielőtt megszülöm a második gyermekemet.Éreznem kellett,hogy másra is jó vagyok,én így működöm.Ezért remélem nem szól meg senki,így tudtam csak boldog,jó anya maradni.Viszont megértem azokat is,akik kis korkülönbséggel szülnek.Nem zavar,ha valaki panaszkodik,ilyenkor látom,hogy más sem tökéletes,másnál is elszakad néha a cérna,más is ember és én is az vagyok.Az egyedüli,ami kiveri nálam a biztit,ha valaki kis korkülönbséggel vállal gyereket,otthon van a kicsivel,a nagyot pedig beíratja bölcsibe.És nem azért,mert munkába kényszerül,hanem,mert nehéz a két kicsivel.Na ilyenkor mérges vagyok és nem azért,mert panaszkodik,hanem akkor miért vállal gyermeket kis különbséggel.Sajnos első gyermekemet bölcsibe kellett adni,mert nem jöttünk ki a pénzből,na akkor megfogadtam,hogy a másodikat csak úgy vállaljuk,hogy végig tudjak itthon maradni.Elvégeztem egy szakmát is plusszba,így tudok picit ügyeskedni is itthon,biztos,hogy nem kell visszamennem előbb dolgozni.
2011. júl. 12. 08:44
 32/32 anonim válasza:

Nekem 5 gyerekem van, a legidősebb 8, a legkisebb 11 hónapos :)

Azért panaszkodnak, mert nem lehet előre látni azt hogy milyen lesz :) Elsőre én is úgy gondoltam hogy boldogok leszünk, olyanok leszünk mint a filmekben :D Hát jót nevetek most magamon :D Aztán azt is hittem hogy a következőnél jobb lesz :) Nem lett jobb :) És attól, hogy tudtam hogy nem lesz jobb, attól még büszkén vállaltam a többit, mert panaszkodás ide vagy oda, csuda jó dolgok a gyerkőcök! :)

2011. aug. 3. 19:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!