Két gyerekes anyukák, mi vár rám?
Mivel nem tudsz osztódással szaporodni könyebb nem
lesz:-))))
Ez az első válaszadó....nekem is most adott egy választ...hát mit ne mondjak.....
Nálunk 22 hónap a korkülönbség, 4 hetes a pici. Hát most nem mondom h könnyű, vannak jobb meg rosszabb napok, de nem bánom a kicsi korkülönbséget. Neked meg már nagyobb is a lányod, ovis is lesz gondolom mire megérkezik a pici. Szerintem ne félj. Nálunk a nagy tök hisztis, akaratos volt, de mióta megszületett az öccse, azóta áldott jó gyerek lett. Tud türelmesen várni, segítőkész, eljátszik egyedül is ha kell. Nekem most a pici miatt nehezebb, mert sokat sír napközben, de ezt az időszakot túl kell élni.
Problémamentes terhességet kívánok neked!
Gratulálok!
Ne izgulj, sokkal könnyebb lesz, mint az elsővel volt :)
Lazább leszel,nyugodtabb,a lányod is már elég idős lesz ahhoz, hogy ne kelljen folytonosan tutujgatnod, sok mindent meg tud már majd csinálni önállóan is, sőt, még segíteni is fog neked!
Nekem is 3 éves volt a nagyobbik lányom, mikor megszületett a hugi, és az elején szinte észre sem vettem, hogy egyel több gyerekem van :) Persze ezt most jó értelembe vedd, az etetés-büfiztetés-pelenkázás-ringatás-altatás már ment szinte automatikusan, nem okozott nagy terhet. Amire majd figyelj, hogy a picit szoktasd bele a már kialakult napi ritmusotokba, és ne a meglévő életeteket állítsd fejre, csak, hogy a babához alkalmazkodjatok.
Ha megteheted, a nagy nyugodtan menjen oviba, nálunk is így volt, 6 hetes volt a pici,mikor a 3. szülinapja után elkezdte a nagy az ovit, és már alig várta,hogy mehessen. Sokan huhogtak, hogy jajj, hazaviszi a betegségeket a kicsinek (ráadásul ez tél elején volt, a legnagyobb h1n1 pánik idején) De semmi ilyesmi nem volt, az első pár hónapban soha, semmit nem kapott el a nagytól. (Pedig sajnos nem tudtam szoptatni sem, mert egy betegségemre gyógyszert kellett szednem)
Nálunk 25 hónap a különbség...Semmi gond nem volt...Kis féltékenység,de megoldottuk.A lányom mindenben segített és élvezte. :)
Nekem senki segítségem nincs.....Még is elvagyunk,bár hulla vagyok.4 éve egy normális éjszakám nem volt.....Minden éjjel riadóvan 3x 4x... :(
másodiknak:
nem értelek, most mi ebben a .....?
nekm is 2 gyrekem van, bár 9 év korkülönbséggel és egyértelmű hogy kettővel nehezebb, mint eggyel, ez nem kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!