Két gyerekes anyukák, mi vár rám?
Figyelt kérdés
Ma teszteltem + :) 3éves lesz a nagylányom mire a jön a tesó. Tapasztalatok?2011. aug. 8. 15:21
11/11 anonim válasza:
Én most 1,5 évvel a kistesó születése után éreztem magam a legrosszabbul: elmentünk babakocsi nélkül a bankautómatához, szépen megkértem őket, hogy maradjanak egyhelyben. abban a pillanatban ahogy bedugtam a kártyát ketten 2 irányba szaladtak, úttest is volt a közelben és elég forgalmas a járda is. Azt se tudtam hogy a bankkártyát féltsem vagy a gyerekek után szaladjak. de szerencsére a nagyobbikkal (4 éves) szót tudtam érteni, hogy hozza vissza a kicsit. De soha nem csinálok ilyet többet, autómatához csak babakocsival, vagy max 1 gyerekkel megyek. Egyébként előnye is van a 2 gyerekes családmodellnek: nem kell szórakoztatnod a kicsit, mert megteszi ezt a nagyobbik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!