Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Több gyerekes anyukák panaszko...

Több gyerekes anyukák panaszkodnak hogy?

Figyelt kérdés

.. milyen nehéz 2- 3 babával otthon pláne hogy apa dolgozik reggeltől estig, vagy éppen vidéken vagy külföldön van hónapokig.

de akkor miért vállalnak több gyerkőcöt ha egyedül vannak pláne hogy panaszkodnak hogy nem bírnak velük stb..

ja és a korkülönbség meg egykét év köztük

miért van ez?.

azok is válaszolhatnának akik ebben a szituban vannak

érdekelne !!

köszi.

2011. júl. 11. 18:50
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
94%
Egy gyerekes anyukák is panaszkodnak ... :-P
2011. júl. 11. 18:52
 2/32 anonim ***** válasza:
100%

Gyerek nélküliek is panaszkodnak, aztán meg a fiatalok, az idősek, a férfiak, a nők, szóval mindenki.

Egyébként tényleg nehéz két kicsivel - panaszolom - :) egyik jobbra megy, a másik balra, senki nem fogad szót, időnként mindenki visít, sír, nyafog, egyszerre beszél, és a többi.

Hogy miért? Hát, ki a fene gondolta előre, hogy ez így lesz? :)

Amúgy minden jól van úgy, ahogy van.

2011. júl. 11. 18:56
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg egy gyermekes anyuka is panaszkodik,h nem bír a pár hónapos babájával,még segítség mellett sem.

Akkor ne szüljön senki?

Nem lehet elvárni senkitől,h szelíd,madonnás mosollyal élje meg ezeket az éveket.Nekem 4 gyerekem van,és bár engem nem hallhattál panaszkodni-más sem-,de megvédeném azokat,akik ezt teszik.Fantasztikus 2-3-4 gyereket nevelni,néha viszont őrjítő és kiborító.Néha valamelyik gyerek ró nagyobb terhet az anyukára,néha az anyuka viseli nehezebben.Ezt előre nem lehet tudni.Ahogy nőnek,egyre könnyebb,vagy legalábbis más problémák merülnek fel,amik esetleg üdítően hatnak az addig kialvatlanságtól kóválygó anyukára.

Nem tudom neked van-e gyereked,és ha igen hány,de a kérdésed alapján vagy nincs,vagy egy nagyon pici lehet.Szerintem tiszteletet érdemelnek azok,akik ma több gyereket vállalnak,akkor is,ha néha nem bírják,és panaszkodnak.(Jó,persze most nem magamra gondolok.:))

2011. júl. 11. 18:59
 4/32 A kérdező kommentje:

de akkor miért panaszkodnak ?

ők vállalták, nem?.

persze az más hogy gyógyszer mellett esett teherbe vagy hasonlók..

nekem is 16 hós a lányom

nem fog addig kistesó érkezni míg önállóbb nem lesz

miért szülnék most mégegyet mikor tudom hogy vele is nehéz?

vagy azért szülnek kistesót hogy együtt nőjenek fel?

és hogy még benne vannak a rutinban?

2011. júl. 11. 19:01
 5/32 anonim ***** válasza:

Tényleg nehéz szinte egész nap egyedül állni a sarat, megfelelni anyaként, feleségként, házvezetőnőként stb.

Néha olyan jó lenne egy kis alvás, vagy nyugi, de azért nem csinálnám vissza semmi pénzért, jó ez így ahogy van. Bár csak ritkán panaszkodom, de előfordul. Két gyermekem van, apa szintén sokat dolgozik, még hétvégén is kell mennie. Magamra szinte alig jut idő, de majd egyszer ennek is eljön az ideje.

2011. júl. 11. 19:01
 6/32 A kérdező kommentje:
amúgy köszi hogy ilyen kedvesen válaszoltok és nem bunkóztok :)
2011. júl. 11. 19:02
 7/32 anonim ***** válasza:

Azért én örülök, hogy a panaszkodás ellenére az emberek vállalnak gyereket. Ha a panaszkodás gátja lenne mindennek, akkor nem születne gyerek.

Mindenki panaszkodik. Sőt, ha nem is panaszkodik az ember, mások azt is panaszkodásnak veszik, ha az ember csak elmondja mit érez, vagy csak elmondja egy napját.

Ne görcsölj ezen!

2011. júl. 11. 19:03
 8/32 anonim ***** válasza:
42%

és téged ez miért zavar? neked panaszkodnak? akkor ne hallgasd meg ennyi...

mindenki maga dönti el mennyi gyereket vállal és biztos te is szoktál panaszkodni a nap végén ha nincs is gyereked vagy csak egy.... mert elfáradsz...

amúgy a semmit tevésben is el lehet fáradni azok is panaszkodnak

és még számtalan dolog miatt lehet panaszkodni

emberek vagyunk nem?

ne azon múljon hogy ki hány gyereket vállaljon hogy este mennyire lesz fáradt és fog panaszkodni...

2011. júl. 11. 19:03
 9/32 A kérdező kommentje:

19 : 03 as

ha elolvastad volna ami írtam a kommentekben

nem válaszoltál volna ilyen hangnemben.

amúgy meg ha nem tetszik a kérdés nem kell rá válaszolni!

ilyen egyszerű.

2011. júl. 11. 19:06
 10/32 anonim ***** válasza:
100%

3. vagyok.

Ha te olyan szupermama vagy aki sosem fárad el,borul ki,ne adj isten panaszkodik,akkor persze nem értheted meg a pórnépet,aki elfárad,és néha kiborítja az a büdös kölök.:DDD De nem értem,miért ne lehetne panaszkodni?? eGYÉBKÉNT AMIKOR NEKEM AZ UTCÁN VALAKI MONDJA,H JAJ DE SAJNÁL,MILYEN NEHÉZ LEHET A NÉGY GYEREKKEL,AZT SZOKTAM MONDANI,H INKÁBB IRIGYELHET,MERT VAN NÉGY GYÖNYÖRŰ GYEREKEM.iLYENKOR ÚGY NÉZNEK RÁM MINT EGY UFÓRA.Ó a fene,bocs,nem írom át.Szóval a lényeg,h az emberek nem is tudják elképzelni,h valaki panasz nélkül nevel gyereket.:))

Nálunk is kis korkülönbség van,mert így együtt nőnek fel,jobban kijönnek egymással.

Egyébként mitől rosszabb egy három gyerekes mama panaszkodása,mint egy egy gyerekesé?Miért ne borulhatna ki,fáradhatna el?Ez az oldal különben sem releváns,mert ide kérdésekkel jönnek az emberek,nem azzal,h de jól érzem magam,nincs semmi bajom,mindent tudok,minden jól megy.Aki néha nem fárad el,néha nem panaszkodik,az robot.

2011. júl. 11. 19:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!