Több gyerekes anyukák panaszkodnak hogy?
.. milyen nehéz 2- 3 babával otthon pláne hogy apa dolgozik reggeltől estig, vagy éppen vidéken vagy külföldön van hónapokig.
de akkor miért vállalnak több gyerkőcöt ha egyedül vannak pláne hogy panaszkodnak hogy nem bírnak velük stb..
ja és a korkülönbség meg egykét év köztük
miért van ez?.
azok is válaszolhatnának akik ebben a szituban vannak
érdekelne !!
köszi.
egyáltalán nem vagyok gőgös, se okoskodó
leírtam nem egyszer hogy az én lányom is felér néha 2 -vel azért nem vállalok egyenlőre kistesót.
senki se írta hogy nekem milyen szuper !
úgyhogy nem kell itt osztani az észt..
amúgy meg nem azért tettem fel a kérdést hogy
engem kell csesztetni,
kiváncsi voltam hogy bírják az anyukák több gyerkőccel.
és volt pár olyan szitu amikor téptem a hajam és még sok egyéb amit itt nem közöltem ugyanis ez más lapra tartozik.
a kérdésre kell válaszolni, nem pedig engem leugatni
köszi !
Lehet higy 5 évesen egy angyal lesz a gyerkőcöd és vállalsz majd kistesót. De mi lesz arra a garancia hogy nem lesz fèltékeny, hogy nm lesz gond a sulikezdéssel, hogy a kicsi nem lesz hasfájós? Ès még sorolhatnám.
22 hónap van a gyerekeim között. Vannak nehezebb napok, műveletek pl ma kb tíz perce aludtak el, a kicsi egy órát ordított (10 hós) hiába ringattam énekeltem, letettem, felvettem.
30 fok van a lakásban, nehezen bírja.
A másik meg mikor bevállaltuk a férjem helyben dolgozott 7-5- ig, a hitelünk 50000 volt.
Most vidéki munkàja van szerdán jön haza mert 70 fölé ment a hitel, most többet kell dolgoznia.
Igen, nehéz a kettővel de mikor a nagy puszit ad a kicsinek, a kicsi nevetve mászik hozzá, az mindenért kárpótol.
kedves utolsó
nah ezt a választ vártam, én is így szeretném ha majd a lányom önállóbb lesz, na majd akkor jöhet a kistesó :)
köszi neked is
ez a közös téma tetszett :)
"nah ezt a választ vártam, én is így szeretném ha majd a lányom önállóbb lesz, na majd akkor jöhet a kistesó :)"
Mindig van valami. Az ovikezdés, aztán anya épp munkahelyet vált, iskolakezdés, stb. A tökéletes időpont sosem jön el. A nagyobb korkülönbség amúgy eleinte jó talán az anyukának, viszont ahol kicsi a korkülönbség, ott hamar összenőnek a gyerekek. Ez programszervezésben is jó (nehéz olyat találni, ami egy 2 évest, egy 6 évest és a 10 évest is lefoglalja), de nálunk van olyan, hogy ha pocsék az idő és egész nap otthon vagyunk, a lányok szinte csak enni és pisilni jönnek ki, egész nap játszanak, szerepjátékoznak.
Amúgy meg szerintem nem mindenki azért panaszkodik, mert megbánta volna a gyerekeket. De néha olyan jó kibeszélni a napot valakivel, elvégre nincs mindig kedve az embernek megvitatni pl. a görög gazdaságpolitikát. Azt se lehet, hogy valaki angyali mosollyal mesélje, hogy a tökéletes édi-bédi babukája megette a spenótot és még tapsikolt is hozzá, majd jókedvűen ment csicsikálni, és különben is minden lila ködben úszik és rózsaillatú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!