Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5 és fél hónaposomnak rossz...

5 és fél hónaposomnak rossz szokás? Kétségbe vagyok esve. : - (

Figyelt kérdés
Nagyon tanácstalan, kimerült és szomorú vagyok. Aki tud, legyen szíves segítsen tanáccsal, bármivel, hátha valami beválik! A helyzet az, hogy 5 és fél hónapos kislányom alvása egyszerűen katasztrofális. :( Napközben legtöbbször egyáltalán nem alszik, pedig fáradt. Dörzsöli a szemét, ásítozik, nyűgös, stb, de mégsem alszik sehogyan. Ha mégis sikerül elaltatnom, akkor 20 perc múlva már ébren is van, természetesen totál kialvatlan, és ebből kifolyólag nyűgös. Alig vannak mosolygós pillanataink, mert a fáradtságtól alig lát. A másik az, hogy kb. 1 hónappal ezelőttig a nappali nem alvását bepótolta éjszaka, mert legalább akkor pihent(ünk). Mára odáig fajult a dolog, hogy éjjel is 20-30, legfeljebb 60 percenként ébred, és csak cicin alszik vissza. Ezért a kiságyban már abszolut nem szokott lenni, a férjem sajnos kiszorult az ágyunkból, és ez is nagyon zavar. :( De a legnagyobb bajom, hogy sem éjjel, sem nappal nincs fél óránál több "nyugtom". Nem extra dolgokat szeretnék, de van, hogy pisilni nem jutok el. :( Sedatif PC, Viburcol kúp megvolt, nem használt. Van valaki, aki esetleg hasonló cipőben járt, vagy jár, és tudna valamit tanácsolni? Teljesen kész vagyok, és nagyon-nagyon szégyellem, amit most írok, vállalom is a köveket érte, de ma már azt gondoltam, hogy bárcsak felébrednék, hogy csak álom volt, hogy babám született. :((( Pedig nagyon szeretem, és egy mosolyától elolvadok, csak iszonyatosan fáradt vagyok, és nem utolsó sorban fáj mindenem. :(
2011. júl. 9. 21:46
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
lehet ám tej allergia is, egy barátnőmnél ez volt. anyatejes volt a csöppség, a barátnőm szoptatta és szinte mindennap evett joghurtot, ivott tejet vagy rudit, csokit, kávé tejjel stb. nem aludt soha a gyerek, már anyóst kellett áthívni felmentőseregnek, hogy tudjon legalább kétnaponta aludni. végül bementek a kórházba, h vmi baj lehet és a tejallergiára gyanakodtak. kérték, hogy ne fogyasszon tejterméket az anyuka, min. 3-4 hétig. kb. 1 hónap alatt állt helyre az alvásuk. Közben normaflore-t is kapott a kicsi.
2011. júl. 11. 22:07
 32/33 anonim ***** válasza:

Szia, esetleg elmehetnétek a MAdarász utcába, alvásvizsgálatra, mert ez senkinek nem jó, nem csak neked, hanem a babádnak sem, neki KELL pihenés,a rendes fejlődéshez! Szóval doki nyaggatás, védőnő nyaggatás, alvásközpont felhívása. Szerintem.

Tejallergia,ez is lehet. VAlami oka van, csak meg kell találni!

Én kívánok Neked, nyugodt, és átaludt éjszakát!

2011. júl. 11. 23:04
 33/33 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a további tippeket! Sajnos a cumit akkor sem fogadja el, ha tartom neki, egyszerűen öklendezik tőle, ezért nem szoktam sokáig erőltetni. Vettem én is több fajtát, hagyományos gyógyszertárit is, de sajna neki nem kell.

Sedatif PC-t használtunk mi is, doktor néni tanácsára napi 4 (!) darabot, reggel és délben egyet, este kettőt, plusz Viburcol kúp. Mondanom sem kell, semmit nem segítettek. :(

Tejallergiára én is elkezdtem gyanakodni, ezért mára bejelentkeztünk egy a környéken igen jó hírű dokinénihez, hátha... Tudom, hogy ez így nem maradhat, mert neki sincs soha egy felhőtlen napja, és nekem sincs. Remélem tudnak majd segíteni, mert már nagyon ránk férne a pihenés. Megírom majd a fejleményeket!

2011. júl. 12. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!