5 és fél hónaposomnak rossz szokás? Kétségbe vagyok esve. : - (
Szia, esetleg elmehetnétek a MAdarász utcába, alvásvizsgálatra, mert ez senkinek nem jó, nem csak neked, hanem a babádnak sem, neki KELL pihenés,a rendes fejlődéshez! Szóval doki nyaggatás, védőnő nyaggatás, alvásközpont felhívása. Szerintem.
Tejallergia,ez is lehet. VAlami oka van, csak meg kell találni!
Én kívánok Neked, nyugodt, és átaludt éjszakát!
Köszönöm szépen a további tippeket! Sajnos a cumit akkor sem fogadja el, ha tartom neki, egyszerűen öklendezik tőle, ezért nem szoktam sokáig erőltetni. Vettem én is több fajtát, hagyományos gyógyszertárit is, de sajna neki nem kell.
Sedatif PC-t használtunk mi is, doktor néni tanácsára napi 4 (!) darabot, reggel és délben egyet, este kettőt, plusz Viburcol kúp. Mondanom sem kell, semmit nem segítettek. :(
Tejallergiára én is elkezdtem gyanakodni, ezért mára bejelentkeztünk egy a környéken igen jó hírű dokinénihez, hátha... Tudom, hogy ez így nem maradhat, mert neki sincs soha egy felhőtlen napja, és nekem sincs. Remélem tudnak majd segíteni, mert már nagyon ránk férne a pihenés. Megírom majd a fejleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!