5 és fél hónaposomnak rossz szokás? Kétségbe vagyok esve. : - (
szóval háton alszik még???huuh,akkor szerintem az legyen az első, hogy valahogy rászoktasd a hason alvásra!!!Nekünk ez hihetetlen sokat segített!!kb 4-5 hónaposan szokott át, nagy kínlódás volt, mert letettem, felébredt, ha nem ébredt fel egyből, akkor sírva kelt később mert nem tudta mi van.Egy pár nap eltelt így, de megérte!Én azért szoktattam át, mert háton folyton összerezzent, amire felkelt, ez lehet nálatok is!!És ilyenkor persze, hogy álmos, nyűgös, és cici kell neki hogy visszaaludjon!
Nem kell, hogy átforduljon, fiam 9 hónapos, 6 hónapos kora óta forgolódik, és még mindig nagyon ritka, hogy álmába megfordul!!!
szóval a helyedben én holnap azzal kezdeném, hogy átszoktatom hasra, lehet pár napba beletelik, lehet emelgeti az elején a fejét, de meg fogja szokni, és jobban fog aludni hidd el!!Próbáld ki, megéri!!!És így nem kell folyton a cicidet adnod neki éjjel!
Ezt is meg fogom próbálni, köszönöm szépen!
Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat, nagyon rendesek vagytok! Most elmegyek az éjszakai műszakba. :( :)
sok sikert és kitartást:)
én is megyek aludni,és ne add fel, szoktasd hasra, meglátod sokkal jobba lesz:)))
nekünk is bevált a mellette alvás úgy,hogy végig hagytam, hogy cumizza a mellem. Pár éjszaka alatt megtanul rendesen aludni. ugyanígy nagy segítség volt nekem a kenguru, mert abban is nagyon jókat szundikált. Én is a napirendre esküdnék, illetve arra,hogy ha 20 perc után felkel, akkor is kezd újra a ceremóniát. ha cicin alszik vidd oda vissza,ahol előzőleg elaludt, szoptasd meg újra, ha cicin aludt el. esetleg zene hallgatás, éneklés?
azt is kipróbálnám, hogy ébredés-evés után rögtön levinném sétálni, csak 3 óra múlva haza,akkor etetés és talán elfárad annyira,hogy elaludjon. szerintem se akkor kezd el altatni,mikor fáradt,mert ha túlpörgi magát nem tud elaludni
Nem olvastam végig a kommenteket, denálunk is ugyan ez a helyzet. szerencsére éjszaka 2 óránként kell. Mosolyogni mosolyog, viszont dörzsöli a szemét a fáradtságtól. Nappal nem nagyon alszik, s csak hátsímivel nagy nehezen alszik el. Cicin alvás nála nem jön be :)
S napközben alig bír ki két órát az evések között. 2 napja kezdtük el a hozzátáplálását, mert nagyon keveset hízik. 5 és fél hónapos lesz pár napon belül.
Kipróbáltam a hason altatást. Mikor felébredt, és nyöszörgött, akkor fordítottam hasra, így félálomban nem annyira tiltakozott ellene. De sajnos nem jött be. :( Most úgy alakult az éjszakánk, hogy éjjel 3-ig 13-szor kelt fel, aztán következett 2 óra szünet, majd a végleges ébredésig még háromszor. :( Én fél 5-kor aludtam el.
Azt hiszem, pár napot adok még magamnak, hogy javuljon a porckorong sérvem miatti fájdalmam, aztán elkezdem az éjszaka csak vizet kap "játékot". No és persze újra megpróbálom bevezetni a napirendet... Köszi mindenkinek!
szia
nálunk is ez volt kb. 4 hónapos korától 8 hónapos koráig éjszaka.
attól még, hogy nem látják, jöhet a foga!
az éjszakai első ébredésnél adj neki a korának megfelelő Nurofent. az enyém, ha adtam neki, nem ébredt, tehát fájt a foga.
én adtam még neki Sedatif pc-t minden este, az is jó volt, kb. 10 nap után hatott, onnantól átaludta az éjszakát.ezzel egy időben kijött az első foga is, talán ezzel is összefügg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!