Anyatejes ekcémás babával kapcsolatban segítség?!
Figyelt kérdés
Ekcémás a babám. nagyon semmi nem használ rajta. Olvastam több helyen hogy lehet hogy az anyatejtől. Erre hogy jöttetek rá hogy attól van? Szopizás után lett esetleg pirosabb vagy több foltja? Hogy tudtátok egyik napról a másikra abbahagyni? Nálunk van hogy csak megnyugtatásra kell a cici, meg este azon alszik vissza. Most hogy próbáljam meg leszoktatni? és mi van ha mégse attól van? segítsetek, mert már nem tudom mit csináljak. Már minden krémet rákentem, nem eszek tejeset, meg már szinte semmit ami kicsit is gyanús lehet. A héten mosóport váltottam illetve ecettel öblítek.2011. júl. 8. 08:27
21/23 anonim válasza:
a Babé nem annyira rossz,csak az ekcémás bőrt kinyírja:((((Egyébként a nevét kell kifizetni,ezzel jobban jársz
22/23 anonim válasza:
Sajnos hidratálás tekintetében kénytelen vagy kitapasztalni, mi a jó a babádnak:(
Nekünk pl. a sanatopic semmit nem ért. A létező összes hidratálót kipróbáltuk, mire megtaláltuk a megfelelőt.
23/23 A kérdező kommentje:
és nálatok mi jött be?
2011. júl. 8. 16:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!