Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Angliai anyukak, segitseg...

Angliai anyukak, segitseg kellene szuletesi anyakonyvi kivonat es utlevellel kapcsolatban?

Figyelt kérdés
ha a korhazbol hazajottunk hova kell menni a gyerek nevet atiratni? hol kapjuk meg a szulkivonatot? ha utlevelet akarunk csinaltatni azt csak londonban vagy liverpoolban is csinalnak? valamint kb mennyibe kerul ez az egesz? mi nem vagyunk osszehazasodva igy tudom az apasagi nyilatkozat lefordittatasa 30 £. de a tobbirol semmi infom. megneztem a magyar nagykov honlapjan a dolgokat, nekem bonyolulnt es nem ertem. ha tudtok segitsetek! elore is koszonom!!
2011. jan. 13. 20:32
 1/1 anonim ***** válasza:

A kórházban kellett kapnod egy csomagot, amiben benne van hogy mi a gyerek kórházi száma, és hogy milyen telefonszámot kell felhíni az anyakönyveztetéssel kapcsolatban. Az mindig attől függ, hogy melyik kórházban született és hogy hol laktok. Időpontot kell kérni, erre 45 napod van, utána büntetés van úgy tudom. ott kapsz angol születési anyakönyvi kivonatot,ami alapján majd lehet magyar nagykövetségen ideiglenes útlevelet csináltatni. apasági nem kell, ha tud veled menni az anyaköönyv készítésére.priviben irj, ha van még kérdésed

szabadiza@gmail.com

2011. jan. 13. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!