Miért van itt ennyi okoskodó anyuka? Titeket nem idegesít?
Természetesen más témakörökben is vannak,de itt...
Az egyik anyuka feltett ide egy olyan kérdést,hogy amiben leírta,hogy bébiételt ad a babájának és hogy melyik a legjobb(nem emlékszem pontosan rá,ennyi kb. a lényeg).Erre pár "okos" beírta,hogy miért ad Ő bébikaját,főzzön,az sokkal jobb meg hogy ezért van otthon...Én csak néztem.(volt még egy ilyen kérdés,csak azt nem találtam meg)
Én sosem főztem még a babónak(se magunknak),de eddig még senki nem szólt meg ezért,a picim is egészséges 10 hónapos baba.
Az ilyen válaszadók pedig lelustázzák az anyukákat úgy,hogy nem is ismerik Őket.Én pl. azért nem főzök,mert nincs rá időm és nem tudok...Szóval hol vagyok én lusta?
Igen,én inkább megveszem a Hipp-et,ami egészséges,minthogy a babám télen kapjon valami betegséget a külföldről behozott,agyon permetezett gyümölcsöktől.
Egy másik témakörben volt,hogy egy anyuka nem tudott szoptatni,ezért kérdezte,hogy melyik a legjobb tápszer.Valaki meg beírta,hogy anyatej és csak a nők 5%-a nem tud szoptatni,a többi pedig csak nem akar és hasonlók.
Nem értem,ez miért jó egyeseknek?A kérdezőnek gondolom már előtte sem lehetett jó kedve,de ez...
Titeket nem idegesítenek az ilyen válaszadók?
Ha nem tudnak normális választ adni,miért írnak ide?
Köszönöm!
18:49
Tudod,én nekem van más dolgom is,minthogy a konyhában ácsorogjak.Nem hiszem,hogy a te dolgod lenne eldönteni,hogy kinek mi a feladata.
Mi inkább kiadjuk a pénzt az üveges kajára,minthogy a lányunk elkapjon valamit a lepermetezett gyümölcsöktől.
Lehet,hogy valakinek nem öröm a főzés(mint pl. nekem) és megtehetik,hogy kiadjanak pénzt az üveges ételekre.
Nem alszom napközben,egész álló nap a pici mellett vagyok,játszunk,mesét nézünk,sétálunk,találkozunk a barátnőimmel és a gyerekeikkel,babaúszásra és baba angolra járunk,úgyhogy nem otthon ülök és alszom,amíg a gyerek azt csinál,amit akar.
Én nem nézem le azt aki bébi ételt ad a babájának mert még ki tudja lehet, hogy én is fogok neki adni ha el kell mennem otthonról és nem tudok főzni neki. De az tény, főzni olcsóbb mert zöldséget gyümölcsöt mindig vesz az ember és az az egy két szem amit a baba megeszik az nem oszt tételben. Persze mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit ad a gyerekének és ha van rá anyagi kerete akkor miért ne.
Csak hallottam már olyanról, hogy az egyik gyerek még mindig nem akar szilárd ételt enni, mert csak az üveges bébiételt evett. Persze nem azt mondom, hogy minden baba ilyen lesz.
Az az igazság, hogy a bébi ételekben is szerintem ugyan azokat a zöldségeket teszik bele amit mi megveszünk a boltban, mert ugye mindegyikre rá van írva, hogy tartósító szert nem tesznek bele és ami nem idény gyümölcs azt valamiből meg kell, csinálniuk.
Senkit nem akartam megbántani csak nekem ez a véleményem. :)
Kedves Kérdező! A főzés vs. üveges bébiétel témában, mintha én írtam volna. Nem tudok főzni. Próbálkozom persze neki a zödésgekkel-azért azokkal még elboldogulok-, de nem nagyon jön be neki. A hústól viszont kifejezetten félek, hogy esetleg nem fő/sül meg rendesen és csak többet ártok vele, mint használok. Így én is veszem neki az üvegeset, azt kapja ebédre. Persze tízóraira és uzsira rendületlenül reszelem az almát, pépesítem a banánt és turmixolom a barackokat.
Viszont aki azt írta, hogy "bűn" az, ha valaki lefekszik a babájával aludni ahelyett, hogy főzne neki, annak üzenem, hogy én ezt igenis meg szoktam tenni. Kislányom 7 hónapos múlt. Reggel és este még kizárolag anyatejet kap, illetve tízórai és ebéd után is még megkínálom. (Kér, amennyit kér). Ha érzem délelőtt, hogy nincs annyi tejem és a baba is alszik, akkor megiszok jó sok vizet és eldőlök egy kicsit én is. Így valóban lehet, hogy föláldozom-egyenlőre-a főtt kaját a tejért, de hiszem, hogy nem csinálom rosszul. Ha választani lehet inkább adok neki napi egyszer egy üveg bébiételt, mint napjában többször tápszert. Lehet, hogy nem jó, de nem vagyok biztos benne, hogy ezért meg kéne kövezni.
Utolsó vagyok. A félreértések elkerülése végett, ha valakinek kell tápszer megértem. Nem verem az asztalt, hogy már pedig 6 hónapos koráig csak anyatej, ha bele döglik az anyuka akkor is, de amíg ilyen "könnyen" meg tudom oldani, hogy legyen, addig természetesen megteszem.
És nagyon sajnálom azokat az anyukákat akik mindent megtesznek és mégsincs tejük. Főleg amikor itt olvasom egyik másik választ... (Nem pont ennél a kérdésnél)
válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 06:08
én írtam tegnap, hogy lebioanyuztak.
nem arra a kérdésre válaszoltam és kaptam meg e címet, azt a kérdést nem is olvastam. na meg az az anya akiről írtam az 75%-os, minden nap itt osztja az észt, minden válasza sértő, kioktató, lenéző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!