Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Titeket nem idegesít a sok...

Titeket nem idegesít a sok okoskodó "kislány", aki felteszi ide a kérdését?

Figyelt kérdés

Persze, rosszul áll a dolgokhoz vagy esetleg fel se fogja. És ha megpróbálod neki elmagyarázni, normálisan közelítessz a témához lehurrog, okoskodik és fujja a saját igazát.

A végén pedig még te leszel a hülye és neked szólnak be.

Nem tudom megérteni, hogy akkor minek kérdeznek?!?

Ha annyira nagyon okosak!

2011. jún. 18. 21:52
 1/8 anonim ***** válasza:
de idegesit,főleg ha le is pontoznak az igazságért:S
2011. jún. 18. 21:56
 2/8 anonim ***** válasza:
igaz,hogy én is 15éves lány vagyok,de ne is mondd...főleg az ,,összevesztem a legjobb barinőmmel és 13 még nem volt pasim, ez nagyon ciki ugye?" kérdésekből van elegem...
2011. jún. 18. 21:58
 3/8 anonim válasza:

'okoskodó "kislány", aki felteszi ide a kérdését'

Már bocs de nem arra való ez az oldal, hogy feltegyk a kérdésüket??! Te igen okos..

2011. jún. 18. 21:58
 4/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok:*13 évesen
2011. jún. 18. 21:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, ha valaki érdekes kérdést is tesz föl, de a kifejtésén látszik, hogy az igazán kívűl mást nem is akar hallani, akkor inkább mellőzőm a válaszadást. De valóban már az is bosszant, ha valaki ír valami elgondolkodtatót, és a reakcióiból lejön, hogy mintha a falhoz beszélnének..
2011. jún. 18. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
hát eléggé idegsitőek de nemtudunk mit tenni:( multkor beirt egy 14éves kiscsaj hogy megdugta egy ismeretlen és h tetszett neki meg mittudom,én...leirtama véleményemet, h szégyelje magát és még énlettem letiltva (mert már nicnsenek ott a komijaim) sőtmég leis lettem hurrogva hogy menjek apácának:))) egy 14évesnek nem ez a dolga még!!!! ennyi...szégyen.,..de nemcsak azok akislányok hanem azokis akik igazat adnak nekik ...
2011. jún. 18. 22:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem az nem fér a fejembe, hogy múltkor kiírtam egy kérdést, amihez egy 13 éves lány írt választ. Nem írnám le mi volt a kérdésem, de kissé perverz kategória és szó esett benne a szexuális interakcióról és a péniszről is.

Kisebb vita is kialakult mert egyes konzervatív személyek nem tudnák tolerálni a nyíltságomat. Mindegy. A lényeg, hogy beírt egy 13 éves lány és jól kiosztott a témával kapcsolatban, mintha ő nagy szakértő lenne.

Most is elkap egyébként a röhögés, ha rágondolok. Már csak azért is, mert nem veszi észre, hogy ez mekkora öngól? Úgy értem 13 évesen... jó nagy ribanc lehet, én erre nem lennék büszke. Érdekes...

Tisztában vagyok vele, hogy kicsit talán eltért a témától de ő is egy okoskodó kislány volt. Azért durva, hogy kioktatott és elküldött engem az anyámba. :DD

2011. jún. 19. 04:50
 8/8 anonim ***** válasza:
hát igen, elég szánalmas, hogy 13évesen ezt művelik:D büszke lehet magára ha 13évesen már ilyen szexuális témákhoz hozzátud szólni:D..nekemolyan idősen még eszembe sem jutott az ilyen de látjátok hova fajul a világ xD...
2011. jún. 19. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!