Titeket nem idegesít a sok okoskodó "kislány", aki felteszi ide a kérdését?
Persze, rosszul áll a dolgokhoz vagy esetleg fel se fogja. És ha megpróbálod neki elmagyarázni, normálisan közelítessz a témához lehurrog, okoskodik és fujja a saját igazát.
A végén pedig még te leszel a hülye és neked szólnak be.
Nem tudom megérteni, hogy akkor minek kérdeznek?!?
Ha annyira nagyon okosak!
'okoskodó "kislány", aki felteszi ide a kérdését'
Már bocs de nem arra való ez az oldal, hogy feltegyk a kérdésüket??! Te igen okos..
Nekem az nem fér a fejembe, hogy múltkor kiírtam egy kérdést, amihez egy 13 éves lány írt választ. Nem írnám le mi volt a kérdésem, de kissé perverz kategória és szó esett benne a szexuális interakcióról és a péniszről is.
Kisebb vita is kialakult mert egyes konzervatív személyek nem tudnák tolerálni a nyíltságomat. Mindegy. A lényeg, hogy beírt egy 13 éves lány és jól kiosztott a témával kapcsolatban, mintha ő nagy szakértő lenne.
Most is elkap egyébként a röhögés, ha rágondolok. Már csak azért is, mert nem veszi észre, hogy ez mekkora öngól? Úgy értem 13 évesen... jó nagy ribanc lehet, én erre nem lennék büszke. Érdekes...
Tisztában vagyok vele, hogy kicsit talán eltért a témától de ő is egy okoskodó kislány volt. Azért durva, hogy kioktatott és elküldött engem az anyámba. :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!