Miért vigyorog valaki ha lepuhap*csözi pár feleannyi idős kislány? Miért nem ordít? Beijedt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 17:16
1/36 anonim válasza:
Nem, csak lekakálja őket, mert ő felnőtt, a kiscsajok meg gondolom most szabadultak ötödik osztályból.
2/36 anonim válasza:
sztem mert a hüly kiscsajok nem érdemelnek annyit se, h ordítson velük
le kell sza*ni őket
3/36 anonim válasza:
nem ijedt be csak bölcsebb mint a kis hülyék. Tudja,hogy annyit nem érnek,hogy foglalkozzon velük.
4/36 anonim válasza:
most egy értelmes, fiatal felnőtt álljon le velük dedós szöveget nyomni?
5/36 A kérdező kommentje:
Szerintem beszart ! :)
2011. júl. 2. 17:28
6/36 anonim válasza:
Szerintem nem:D én is elmosolyodnék már,ha csúfolnának..eléggé gyerekes dolog,ugyanis.
7/36 A kérdező kommentje:
Az lehet:) De nálam a legkevesebb az lenne h leordítom.
2011. júl. 2. 17:30
8/36 anonim válasza:
Senki nem szokott nagyszájú kiscsajoktól megijedni.
Csak saját magukat járatják le vele. Szánalmas.
9/36 A kérdező kommentje:
Na most az, hogy ilyen kis tejfeles szájúak nyilvánosan megalázzák a felnőttet szerintem elég felháborító dolog és nem kéne annyiban hagyni.
2011. júl. 2. 17:34
10/36 anonim válasza:
Hát, ha engem lepuhap-znének feleannyi idős kislányok, valószínűleg és is csak vigyorognék és azt mondanám/gondolnám hogy "ha tudnátok...". :P
Az ordítozás tőlem nagyon távol áll, a feleannyi idős kislányok meg még abban a korban vannak, hogy elvinne a policáj pedofíliáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!