Miért vigyorog valaki ha lepuhap*csözi pár feleannyi idős kislány? Miért nem ordít? Beijedt?
Figyelt kérdés
2011. júl. 2. 17:16
11/36 anonim válasza:
Mert a sok h.lye kis pics@ ettől olyan ideges lesz, hogy azonnal rohan a GYK-ra. Ez nagyobb elégtétel, mint hogy visszaüvöltsön a kis idiótáknak.
12/36 A kérdező kommentje:
Hehehe. Neved, elérhetőségeid, drága ?
2011. júl. 2. 17:40
13/36 anonim válasza:
Csak nem süllyed le a szintjükre. Úgy is kell.
14/36 anonim válasza:
A kis tejfelesszájuaknak az a legnagyobb büntetés,ha az ember nem hagyja magát provokálni és egyszerűen kiröhögi őket.
Attól olyan mérgesek lesznek,hogy még ide is irogatnak....
15/36 A kérdező kommentje:
Mérges is vagyok :D A következő az lesz h az utcán tökön rúgom. Csak felpofoz végre !
2011. júl. 2. 18:00
16/36 anonim válasza:
De gáz vagy, úristen:d Menj nasizni és kösd fel magad.
17/36 A kérdező kommentje:
Majd később... :)
2011. júl. 2. 18:02
18/36 A kérdező kommentje:
És szállj ki a gépemből B. !
2011. júl. 2. 18:02
19/36 anonim válasza:
Gondolom felmérte, hogy ennyi eszed/eszetek van, mint egy marék döglött molylepkének, ezért nem érdemes foglalkozni veled/veletek.
20/36 A kérdező kommentje:
Honnan veszed h én voltam és hogy többen volt(unk) ?
2011. júl. 2. 18:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!