Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért van annyi tápszeres...

Miért van annyi tápszeres baba? Miért nem (tudnak) szoptatni az anyukák?

Figyelt kérdés
:O Az én babám hála csak anyatejes, és elképedve látom, mennyi a tápszeres, anyatejet egyáltalán nem kapó baba...régen nem voltak tápik, csak szoptatás...mi lett itt?
2011. júl. 6. 15:29
1 2 3 4 5 6
 21/52 anonim ***** válasza:
37%

Nos, nekem meg elég súlyos diszlexiás zavaraim voltak. Elég problémám is volt belőle. Mégsem kapok dührohamot, amikor az ötmilliomodik cikket, rádió, Tv műsort olvasom/ hallom / látom, hogy "Úristen, egyre több a diszlexiás, hova fajul ez a világ!"

Senki nincs, akinek minden összejön az életben, mindenkinek lehet oka túlérzékenykedni. Csak van, aki csinálja, más meg túlteszi magát rajta.

2011. júl. 6. 16:53
 22/52 anonim ***** válasza:
83%
Az anyukám mind a négyünket max. 3 hónapos koráig szoptatta, pótlás mellett. A mikor megszületett a kisfiam és látta, hogy mennyit küzdök, mit meg nem teszek a szoptatásért, bizony bevallotta, hogy ő nem küzdött ennyit. Sőt ahol fórumozok, utólag több anyuka is úgy látja, hogy nem tett meg mindent a szoptatásért és hamar feladta. Én sem bántom tápszeres anyukákat, de lássuk be sokan nem elég kitartóak.
2011. júl. 6. 17:25
 23/52 anonim ***** válasza:
100%

Áhh, inkább nem írok semmit, csak nézd meg ezt a szegény anyát:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szopta..

2011. júl. 6. 17:25
 24/52 A kérdező kommentje:

15.34-es!

Így van, ahogy képbe kerül a cumisüveg, ugrik a szoptatás, szerintem is...

Valóban felháborító, de vannak, akik tényleg a mellüket féltik, pedig melltartó kérdése az egész, attól lesz lógós, ha a súly nincs tartva, nem a szopizástól.

2011. júl. 6. 17:26
 25/52 A kérdező kommentje:

Nyilván a kérdés azokhoz szólt, akik szívesen válaszolnak.

A sok császármetszés is ok lehet, programozva, vajúdás nélkül, kényelmesebb a dokiknak, gyorsan megvan, és ha hiszitek, ha nem, vannak olyanok, akik KÉRIK a programozott császárt, nem akarnak vajúdni...

Pedig szinte biztos, hogy sok esetben ez a dolog kulcsa,m beindítja a kellő folyamatokat.

15.36-os!

Egyáltalán nem bántás, komolyan kíváncsi vagyok, kinek miért alakult úgy, hogy nem tud(ott) szoptatni.

2011. júl. 6. 17:29
 26/52 A kérdező kommentje:

15.49-es!

Nem vitaindítás, őszintén kíváncsiság.

Miért nincs valakinek teje? Ezt nem értem, biztos alkati kérdés is, meg ilyenek, de sajnos azt is látom néhol, hogy nem is tesz érte túl sokat, hogy legyen, vagy ha van, akkor is lefeji, üvegből adja, aztán meg a baba kényelmi okokból a cicit nem fogadja el egyáltalán.

Meg sajnos "kényelmesebb" a nem ciciztetés, nincs "összekötve" az anyuka és a gyerek.

Számomra hihetetlen, de van, akinek ez szempont, sajnos láttam, olvastam pár esetet, ilyesmiket.

2011. júl. 6. 17:35
 27/52 A kérdező kommentje:

15.51-es!

Sajnálom, és köszönöm, hogy leírtad történetedet, tényleg, újra leírom, Neked is, nem akartalak bántani.

2011. júl. 6. 17:37
 28/52 A kérdező kommentje:
miaju, köszönöm!!! végre valaki észrevette!!!
2011. júl. 6. 17:38
 29/52 A kérdező kommentje:
"állandóan baszogatni" ez kicsit erős, egy ártatlan kérdést tettem fel, nem pedig bántottam bárkit, vagy leszóltam, beszóltam volna, szimpla kíváncsiság történetekre...
2011. júl. 6. 17:41
 30/52 A kérdező kommentje:

17.25-ös!

Ez is igaz...

Itt is volt olyan kérdező, aki undorodott a szoptatástól, és már a kórházi első napon apasztó tablettát kért...

2011. júl. 6. 17:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!