Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4,5 hónapos babával nyaralni...

4,5 hónapos babával nyaralni menni külföldre?

Figyelt kérdés

Idén először szeretnénk nyaralni menni külföldre. Nem láttuk még soha a tengert, és most arra az elhatározásra jutottunk, hogy idén végre szeretnénk látni. A kislányunk 4,5 hónapos lesz, amikor menni szeretnénk. Vélemények, tapasztalatok?

Sokan elítélnek, hogy egy ekkora babával akarunk menni. Miért akkora baj? Ő ott érzi jól magát, ahol én/mi vagyunk.

2011. júl. 5. 16:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
33%

Más a klíma?

földrajz 1es,leülhetsz

Más a levegő? Igen,egy csecsemő biztos a tengerparti levegőtől fog megbetegedni,ne haragudj meg de itthon Pesten szerinted hány csecsemő születik a belvárosban?

Ilyen hülyeségeket..

2011. júl. 5. 17:00
 12/20 A kérdező kommentje:

Nincs azzal semmi baj, hogy ha valaki nem meri/merné bevállalni. Szerintem se kell lehurrogni, csak a véleményét írta le. Mi nem vagyunk az a túlaggódós szülők. Legalábbis én nem. Féltem persze, de nem parázok túl semmit. Addigra megkapja a 4hós kötelező oltásokat is (utána már csak 6hós kap úgyis). Szerintem hamarabb elkaphat tőlem valamit, ezért is javasolta a védőnő, hogy ne egyek tengergyümölcseit.

Nem az a cél, hogy lubickoljunk ezerrel, stb., hanem hogy kicsit együtt legyen a család, pihenjünk, és lássuk végre a tengert.

De még az se 100%, hogy megyünk, minden az anyagiakon múlik...

2011. júl. 5. 17:11
 13/20 anonim ***** válasza:
62%
Engem csak az húzott fel,hogy a végére odaírta az illető,hogy a saját szórakozásotok miatt teszitek ki ennek a gyereket,mintha kinozni készülnétek
2011. júl. 5. 17:12
 14/20 anonim ***** válasza:
76%

Engem is ez dühített fel, hogy őszinte legyek, amit az utolsó írt. Tényleg úgy jön ki, mintha kínozni akarnánk azzal a gyereket, hogy együtt vagyunk valahol nyaralni (ezzel az erővel a Balaton is kínzás, hiszen nem otthon van a saját helyén, nem?)

Egy ekkora gyerkőcnek még majdhogynem totál mindegy, hol van - a lényeg, hogy az anyja és az apja ott legyen vele, hogy helyileg hol, az lényegtelen.

2011. júl. 5. 17:15
 15/20 anonim ***** válasza:
74%
Ja, és nehogy már le kelljen mondani MINDENRŐL csak azért, mert gyerekünk született.... lehet élvezni is az életet, nem csak az örökös mindenről lemondás, sehova nem megyünk, sehova nem mozdulunk ki, mert jaj Istenem van egy gyerek a háznál... És? Attól még az élet nem állt meg, sőt. Tény, hogy alkalmazkodni kell a helyzethez, de mindent meg lehet oldani, CSAK AKARNI KELL!
2011. júl. 5. 17:17
 16/20 anonim ***** válasza:
32%
Ti ezt már úgyis eldöntöttétek!Kívánom, hogy ne legyen semmi baj!És én is azon aggódnék inkább, hogy én és az apja elkapunk valamit, mert akkor az a kicsin is átsöpör.Nem vagyok olyan anyuka, aki sehova nem megy.Megyünk mindenfelé, de a tengerpart megvár, pedig mi sem voltunk még együtt a férjemmel tengerparton a 7 év alatt, mióta ismerjük egymást!Nem érdekel, mit gondoltok arról amit írtam.Abban viszont van valami, hogy a kérdezőnek ezek szerint a rokonai, ismerősei sem javasolják.Én nem ítélek el senkit semmiért, nem az én dolgom, nem az én gyerekem.Lehet, hogy neked 6-7 órás út meg se kottyan, de a gyereknek különösebben nem fog tetszeni!Tényleg azt gondolom, hogy egy 4 hónapos gyerek iszonyat pici ehhez!De mint írtam, nem kell velem egyetérteni!
2011. júl. 5. 17:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

ekkora baba mellet minden megoldható már

utazni éjjel is lehet akkor a baba is aszik

a napvédelem mint olvasom megoldva és a kajcsi is :-))

mi 6 hónapos babával mentünk igaz csak ide Mo-ra de két hétre .-))

szerintem a külföld sem olyan nagy dolog ha mindenre gondolnak és visznek némi gyógyszer (pl lázcsillapító stb...) is akkor semmi baj nem lesz legalább lesznek közös élmények is

jó mulatást :-))

2011. júl. 5. 17:34
 18/20 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nyugodtan menjetek. Mi is mennénk a 6 hónapossal, csak apa nincs oda Horvátországért, Spanyolország meg csak repülővel elviselhető (annyi cuccunk lenne, hogy fel sem engednének :). Így marad belföld, de már 3 hónaposan Ausztriát is megjártuk. Ha mident előre eltervezel, akkor semmi gond nem lehet. Biztosítás a legfontosabb az egész családnak.
2011. júl. 5. 18:52
 19/20 anonim ***** válasza:
47%
Én tuti nem vállalnám be ekkora babával, de mi amúgy sem vagyunk nagy nyaralósok.
2011. júl. 5. 19:46
 20/20 anonim ***** válasza:
62%

Én sem merném bevállalni, meg amúgy is utálom a tengert. :)

Holnap utazunk először a babánkkal hosszabb útra (350 km), és már most kerülget az idegbaj, hogy mi fogunk itthon hagyni. Persze nem gond, mert nem a világ végére megyünk, minden beszerezhető. De a férjem és az utazóágy nagy ellenségek, emiatt aggódom. :)

Én külföldön félnék, hogy ha ne adj isten megbetegszik, akkor hová vigyem, meg tudom-e értetni magam az ottaniakkal?

De ha bátrak vagytok, akkor simán be lehet vállalni egy ilyen utat.

2011. júl. 5. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!