4,5 hónapos babával nyaralni menni külföldre?
Idén először szeretnénk nyaralni menni külföldre. Nem láttuk még soha a tengert, és most arra az elhatározásra jutottunk, hogy idén végre szeretnénk látni. A kislányunk 4,5 hónapos lesz, amikor menni szeretnénk. Vélemények, tapasztalatok?
Sokan elítélnek, hogy egy ekkora babával akarunk menni. Miért akkora baj? Ő ott érzi jól magát, ahol én/mi vagyunk.
Más a klíma?
földrajz 1es,leülhetsz
Más a levegő? Igen,egy csecsemő biztos a tengerparti levegőtől fog megbetegedni,ne haragudj meg de itthon Pesten szerinted hány csecsemő születik a belvárosban?
Ilyen hülyeségeket..
Nincs azzal semmi baj, hogy ha valaki nem meri/merné bevállalni. Szerintem se kell lehurrogni, csak a véleményét írta le. Mi nem vagyunk az a túlaggódós szülők. Legalábbis én nem. Féltem persze, de nem parázok túl semmit. Addigra megkapja a 4hós kötelező oltásokat is (utána már csak 6hós kap úgyis). Szerintem hamarabb elkaphat tőlem valamit, ezért is javasolta a védőnő, hogy ne egyek tengergyümölcseit.
Nem az a cél, hogy lubickoljunk ezerrel, stb., hanem hogy kicsit együtt legyen a család, pihenjünk, és lássuk végre a tengert.
De még az se 100%, hogy megyünk, minden az anyagiakon múlik...
Engem is ez dühített fel, hogy őszinte legyek, amit az utolsó írt. Tényleg úgy jön ki, mintha kínozni akarnánk azzal a gyereket, hogy együtt vagyunk valahol nyaralni (ezzel az erővel a Balaton is kínzás, hiszen nem otthon van a saját helyén, nem?)
Egy ekkora gyerkőcnek még majdhogynem totál mindegy, hol van - a lényeg, hogy az anyja és az apja ott legyen vele, hogy helyileg hol, az lényegtelen.
ekkora baba mellet minden megoldható már
utazni éjjel is lehet akkor a baba is aszik
a napvédelem mint olvasom megoldva és a kajcsi is :-))
mi 6 hónapos babával mentünk igaz csak ide Mo-ra de két hétre .-))
szerintem a külföld sem olyan nagy dolog ha mindenre gondolnak és visznek némi gyógyszer (pl lázcsillapító stb...) is akkor semmi baj nem lesz legalább lesznek közös élmények is
jó mulatást :-))
Én sem merném bevállalni, meg amúgy is utálom a tengert. :)
Holnap utazunk először a babánkkal hosszabb útra (350 km), és már most kerülget az idegbaj, hogy mi fogunk itthon hagyni. Persze nem gond, mert nem a világ végére megyünk, minden beszerezhető. De a férjem és az utazóágy nagy ellenségek, emiatt aggódom. :)
Én külföldön félnék, hogy ha ne adj isten megbetegszik, akkor hová vigyem, meg tudom-e értetni magam az ottaniakkal?
De ha bátrak vagytok, akkor simán be lehet vállalni egy ilyen utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!