Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Meg nem maszik, le van maradva?

Meg nem maszik, le van maradva?

Figyelt kérdés

7 es fel hos kisfiam , meg nem maszik egyaltalan ,forog a tengelye korul a pocijan es persze atforul egy perc alatt a szoba egyik vegebol a masikba gurul ha el akar erni valamit.

nem ul fol de ha felultetjuk tamsztas nelkul ul szep egyensen nem borul el.

2009. márc. 27. 19:22
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nincs lemaradva!

Bármelyik pillanatban elindulhat:D Utána meg fel is áll majd:)

2009. márc. 27. 19:37
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

szia

Az én kis fiam is 7és fél hónapos és egyik napról a másikra elkezdett kúszni,3 napja gyakorolja rendületlenül.ne aggódj ezmiatt.egyszercsak azt veszed észre,hogy kúszik ezerrel.

2009. márc. 27. 19:39
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nincs lemaradva!

Az én lányom csak 9 hónaposan kezdett el mászni, persze akkor már én is meg voltam ijedve, hogy baj van.(első gyerek)

Most már 6 éves nagylány, ősszel megy iskolába:) Semmi baja nincsen, nagyon ügyes, okos csajszi!

Biztos a te babád is hamarosan elindul.

2 gyerekes anyuka.

2009. márc. 27. 20:12
 4/9 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a valaszokat kicsit megnyugodtam,mert allandoan azt hallom az en gyerekem mar all mar megy mar maszik mar a hetedik foga jonn stb....

es nallunk se fog se maszas es ugye elso baba szoval mar kezdtem tokre beparazni!

koszi:o)

2009. márc. 27. 20:44
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mintha az én kislányomról írtad volna!! Szerintem nem vagyunk lemaradva, nyugi. Egyelőre még hátrafelé tolatunk, és, ahogyan a Te fiacskád is, fordulással közlekedik. Néha azt látom, hogy nézi mi van a hasa alatt, és tök magasra kitámasztja magát (a popsiját). Szerintem nemsokára mászni fog mindkettő!!!
2009. márc. 27. 20:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyátalán nincs lemaradva a babád. Az én nagyobbik fiam 10 hónaposan kezdett mászni, a kisebbik 11 hósan.
2009. márc. 27. 20:55
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Elcsépelt de így van: a babák nem egyformák. A nővérem kisfia és a kislányom közt két hét van a mi javunkra. A lányom 7 hónaposan már mászott a nővérem fia 10 hónapos múlt mikor elkezdte. És mindketten makk egészségesek. Ne aggódj!
2009. márc. 27. 21:24
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne aggódj, és ne hallgass másokra! Próbáld egyszerűen nem meghallani a "az én babám már ezt és azt csinálja" dolgokat. Én pl ezért sétáltatom egyedül a babámat mindig. egyszerűen utálom, mikor másik anyukátol azt hallom már a második mondatnál, hogy a gyereke már ezt és ezt tudja. igazából nem is érdekel annyira, hogy mások gyerek mit tud, és csak lestresszel, mert utána önkéntelenül is az jut eszembe, hogy akkor az enyémmel baj van?? Szóval engedd el a füled mellett ezeket. Ha eszik, alszik, mosolyog, játszik, "kommunikál", és akar kúszni mászni, csak még nem tud, akkor tök rendben van minden:-) Mindegy, hogy ezt 5 vagy 9 hónaposan csinálja meg, hidd el lesz elég idő, hogy futkozz utána a nap 12-14 órájában:-)) Boldog babázást kívánok!
2009. márc. 27. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
A kisfiam 1 hete mászik...10 hós.Egy percig sem aggódtam,pedig a nagy ilyenkor már kapaszkodva járt.
2009. márc. 27. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!