9 hos a kislanyom, meg nem ul, csak maszik, kuszik, de nem negykezlab, ugy eldol. Le vagyunk maradva?
Mivel nem vagyunk egyformák,neki más a sorrend.Más baba meg ül,de nem kúszik.És főleg nem próbál felállni.
Mivel erőszakkal nem taníthatod ülni,így ne aggódj.Fog még eleget ülni az iskolapadokban.:-))
Szia mi is ugyan ezeket csináljuk.
De nekem nem mondta a doki hogy le lennénk maradva.Ja és mi nem sokára 10 hónaposak leszünk.
ha nem négykézláb mászik akkor hogy? bocs csak ezt nem értem :S
orvossal nézesd meg nekem furcsa, hogy négykézláb eldől, lehet van egy kis hypotóniája de azért ne ijedj meg, nyilván így monitoron keresztül nehéz erre mit mondani!
Szia,
nekünk 8 hónaposan kezdett forogni a hasáról a hátára és vissza, 11 hónaposan ült először el talán előtte 1-2 héttel kezdett kúszni mászni. Nagyon gyorsan behozta a "lemaradást", ha egyáltalán lehet annak nevezni. Most 16 hónapos, próbálkozuk a járással, már egyedül is megtesz pár lépést. Nekünk senki nem mondta, hogy probléma lett volna, szerintem ne aggódj!! villámgyorsan megtanul majd mozgolódni :)főleg, ha örömét leli benne. Ja és a kisfiunk elég kis vékonyka, nyiklik--nyaklik járás közben, és a négykézláb mászás nálunk is nehezen ment, mert biztosabb volt a kúszás és a talajon való "tapadás". a mai napig inkább mászkál 4 kézláb, mint járkáljunk! majd megunja :)
Évi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!