Létezik még egy 8 hónapos baba aki nem forog (csak balra), nem kúszik-mászik, csak ül ha fel van ültetve? Le van maradva?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 10. 11:16
1/8 A kérdező kommentje:
kislány és 8.20kg.
2009. ápr. 10. 11:16
2/8 anonim válasza:
A lányom 9,5 hós, 9,5 kg, 75 cm. Csak jobbra fordul, hason nem hajlandó lenni, nem kúszik, nem mászik, nem ül fel egyedül, nem is jár. Tökéletesen egészséges és nincs lemaradva!!! Nyugi :)))
3/8 anonim válasza:
Még várj vele, de szerintem ha mondjuk 9-10 hós koráig nem kezd el mást (kúszás-mászás, forgás mindkét oldalra), akkor biztos ami biztos, mutasd meg egy szakembernek. Az én lányom 10 hós korában kezdett el kúszni, mászni (vagyis mászni még mindig csak hátrafelé). Elvittük egy szakorvoshoz, azt mondta, teljesen egészséges, Ő ilyen. Viszont engem legalább megnyugtatott. Ezért érdemes elvinni szerintem.
4/8 anonim válasza:
Hát nem tudom....lehet,hogy egy kicsit lustibb????
Az én 7hónapos(na,jó jövő héten tölti)már rég mászik,forog oda-vissza,ül mint a cövek,most a felállással próbálkozik.
6/8 anonim válasza:
Szia!
Mi két hét múlva leszünk nyolc hósak, nálunk szintén ez a helyzet. Forgunk oda, vissza ritkán. Nem kúszik, mászik. Egyenlőre pucsítja a popsiját. És ül,ha felültetem,meg a babakocsiban. Engem is bánt, dehát szokták mondani,h minden babának megvan a saját,egyéni fejlődési üteme. Ha visszagondolok, akkor is meg voltam ijedve, amikor még nem akart hasalni, átfordulni,de csak megtanulta. Ezeket is meg fogja. Szerintem Te is erre gondolj! És igen, szerintem is lustik kicsit. :)
7/8 anonim válasza:
Az én babám 8 hónaposan fordult először hátról hasra. Most 10 hónapos, kb. két hete kezdett el kúszni, de most már szinte mászik is. Tehát szerintem nem vagytok elkésve. Igaz, mi azért járunk Dévény-tornára, mert izomtónus-problémái vannak (kötött izomzat lábban, hátban, gyenge izomzat karban).
8/8 anonim válasza:
Az első kislányom 6 hónaposan úgy mászott, hogy alig tudtam utolérni. 7 hónaposan felállt, 1 hétre rá felült. Jó húsban volt. Második kislányom pár nap múlva lesz 7 hónapos, de épphogy elkezdett kúszni. Mászással csak próbálkozik, egyik oldalon mindig behajlítja a térdét, de arra még nem jött rá, hogy közvetlenül utána a másikon is be kéne. Nem érzem úgy, hogy el lenne maradva, inkább nagyobbik lányomnak volt az átlagosnál gyorsabb a fejlődési üteme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!