Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy oldjam meg ezt a helyzete...

Hogy oldjam meg ezt a helyzetet? A lányom 1 éves lesz. Mozgásfejlődésben le van maradva (hátrafelé mászik csak, felül - előre még nem mozdul sehogy).

Figyelt kérdés
Viszont az éjszakáink mostanában nagyon gázosak! Hasrafordul a kiságyban és ordít. Visszafordulni nem akar/tud. (hálózsákban van) Egyébként soha semmi problémát nem okozott neki, hogy visszaforduljon. A helyzet annyira fokozódott, hogy mostmár 10-15 percenként szaladgálhatok hogy visszategyem a hátára és abban a pillanatban kezdi elölről a kúszmálkodást. De hason meg nem alszik el. Már ott tartok, hogy 1-2 órát tudok csak aludni a többi ugrálás a gyerekhez. Félek, hogy mostmár az a baj, hogy megszokta a kelést és tudja, hogy mindig odamegy valaki... Mit kezdjek vele? Hagyjam sírni?
2009. máj. 21. 07:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen szitum,de nekem kiderűlt,hogy az volt a probléma,hogy nem bírt hálózsákostól megfordulni,így varrtam neki egy kezeslábast,polárból,a háta dupla,így jó meleg,de így megtud fordulni,és nincs gond.Persze nem biztos,hogy neki ez a probléma,de esetleg kipróbálhatod,adj rá melegebb ruhát hálózsák helyett.
2009. máj. 21. 07:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Én azt csináltam,hogy az ágyában egy keskenyebb lepedőt keresztben áttettem még rajta, a két végét pedig a matrac alá gyűrtem. Így tud is egy kicsit mozogni, de nem fordul hasra.
2009. máj. 21. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!