Levagyunk maradva? Babam most lesz 8 hós. és még nem mászik, de már felállt kiságyban meg felült. Négykézláb is már áll, hintázik hetek óta, de nem indultunk még el!
Szia!
Az én kisfiam 11 hónapos korában kezdett el kúszni, aztán mászni, majd felállt. Most 13 hónapos és egyedül megy. Semmit nem erőltettünk és siettettünk! Tényleg ne aggódj! Minden oké! A maga tempójában Ő is mindent csinál majd! :)
Jó babázást!
Szia!
Nem vagytok semmiről lemaradva, mindennek eljön a maga ideje!!!
Az én kislányom most 11 hónapos és egy hete mászik!
Igaz egy kicsit szerintem másképpen működik, mert mindent másképpen csinált mint a többi kis baba. Pl. majdnem 7 hónapos volt, mikor hasról hátra fordult, de még vissza csak 8,5 hónaposan csinálta meg. De 9 hónaposan szépen ült igaz mi ültettük fel, de egyenes háttal ült, majd 9,5 hónaposan felállt magától 10 hónaposan hátra fele kezdett kúszni és egyik napról a másikra elkezdett kapaszkodva menni. Most a napokban kezdett el mászni csak és önmagától felülni! De már nagyon akarja az önálló járást, csak még nem megy és állandóan elhasal, ha nem vagyok mellette:(
Nagyon boldog babázást kíván Neked 11 hónapos anyuka!
Teljésen idoben vagytok még:)
Az én fíam is felállt 8 honaposan, de ezen kívul csak hason kúszott. 9 honaposan kezdett mászni, szinte egyik naprol a másikra, nagyon furgén, majd 10 honapos múlt, mikor elindult!!!Ugyancsak nem eroltettuk...Ha probálkozik a babád, az jo jel, elobb-utobb sikerulni fog neki! 1 éves kor korul indul el a legtobb baba, de azt mondják, 15 honapig rendben van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!