Le vagyunk maradva, gond van a mozgásával? 9hos lesz a lányom 1hét mulva, de még csak kuszik és ül. Nem mászik, csak kutyázik, nem állt még fel magátol. Ha oda állitjuk az asztal mellé ö bele kapaszkodik és áll szépen.
Nincs elmaradva, most jönmajd a mászás.
Ne állítsd a bútor mellé, míg ő nem tudja magát felhúzni a bútor mellett és magától felállni. Nem érett rá a gerince, kárt tehet benne.
Szia!
Igaz az én babám csak 8,5hós de még nem mászik és nem is ül se nem kutyázik. Szerintem hamarosan beindul a babád, mert szépen halad a fejlődésben. Ahogy írtad már nincs sok idő és magától elindul.
Az én kislányom is 8 és fél hós. Még nem ül és nem mászik. Kúszik. És kapaszkodik felfelé.
Minden baba más ütemben fejlődik. Most hallottam, hogy valakinek előbb állt fel a babája minthogy ült volna.
Egyáltalán ne aggódj! :)
Nálunk előbb történt a felállás (8 hó), mint a mászás (8,5 hó). És ülni tanult meg (9 hó) legutoljára.:) Most már egész ügyesen jár, 11 hónapos lesz jövő héten.
Szerintem semmi baj a babáddal. Ügyes és megfontolt.:)
8,5 hós a lányom.Kúszik,meg térdelve rázza a kis popiját:)
Ül de állni még meg sem próbál.
A fiam 8 hónaposan elindult kapaszkodva.A fejlődésük még testvérekként is más ütemben zajlik:))
Szia
Az én lányom már 9 és fél hónapos. Még Ő sem ül magától nem mászik és nem áll.
Kicsit lustábbak mint más babák. Nincs vele semmi baj.
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!