A gépem nem tölt be, bekapcsolódik, utána újraindítja magát, tehát még az asztal megjelenítéséig sem jut el. Mi lehet a gond? Egyik ismerősöm szerint a winchester halt meg benne, de én igazából nem értek hozzá. Meg lehet még valahogy menteni?
ha nem sípol, meg kiírja a képernyőre az adatokat és simán fekete képernyőből indul újra, akkor nem halt meg a vinyód, csak vírusos, mint egy naposcsibe a disznóólban.
Format c: /u /s aztán adjad neki ... :)
Még egy lehetőség.
Esetemben egy vírus az "auto.run"-t programozta át úgy, hogy a gépem nem jelentkezett be ugyanúgy, ahogy a tied sem. Tudni kell, hogy alapesetben (Windows XP-ben) az "auto.run" egy üres file, és sima szövegszerkesztővel szerkeszthető, de ehhez a "run" kiterjesztést ideiglenesen "txt"-re kell változtatni.
Az auto.run tartalmának törlése gyakorlatilag nem vihető ki egyszerűen, ehhez bele kell nyúlnod a gépedbe.
Én elöbb (kikapcsolt állapotban) a "régi" fertőzött "C" winchester helyébe egy még használható újat tettem be, a régit (Ügyelve a Master/Slave beállításra)a mobil-rack-omba helyeztem. Bekapcsolva a gépet újra telepítettem a windowst, megkerestem az ominózus auto.txt-t, töröltem, visszaírtam auto.run formátumba, majd a winchetert visszatettem a régi helyére, mint "C"-meghajtót. A gépet újraindítva minden visszaállt normális üzemmódba.
Próbáld ki, sok szerencsét!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!