Elnézést kérek a kérdésért, de miért ilyen agresszívak, türelmetlenek az emberek ebben a témakörben? Ez nagyon borzasztó és elkeserítő!
Én ebben a témakörben még soha nem akadtam ki senkin (úgy igazán). A szoptatás kategóriában viszont sűrűn felhúzom magam - ezeken próbálok túllépni, és nem írni (és nem odakattintani)
A legdurvább: az állatos kategória - ha ott olvasgatsz egy kicsit, rájösz, hogy ez milyen barátságos kis közeg! :)
már bő egy éve még babát vártam. a szomszéd cicája idejárt a mi teraszunkra és volt hogy a szellőzni kitett paplanra mászott és öszefosta. Tavaly 25 ezerbe került nekünk a bolhaírtás, tele voltam csípésekkel, elakartam itthonról költözni.
szóval feltettem egy kérdést hogy mégis hogyan tartsam távol a cicust tőlünk, mire még engem osztottak ki hogy én vagyok a szemét mert biztosan megakarom ölni őt, és nehogy már a teraszra ne mehessen a szomszéd macskája és ne fekhessen a MI hintaágyunkba....a lényeg választ nem kaptam, de okoskáék persze kiélték elfolytott ösztönüket.
Néha nekem sincsen kedvem válaszolni ha vitásak a kérdések mert egyből megy a durvaság. volt hogy leírtam valamit ami velem megtörtént erre hazug meg minden voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!