Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elnézést kérek a kérdésért,...

Elnézést kérek a kérdésért, de miért ilyen agresszívak, türelmetlenek az emberek ebben a témakörben? Ez nagyon borzasztó és elkeserítő!

Figyelt kérdés
2011. júl. 1. 15:24
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%
A múltkor volt itt egy kérdés,hogy kinek a babája tud elaludni játék közben vagy valami hasonló, leírtam,hogy az enyém nem, de a szomszéd bedoja a gyereket a járókába és ordít fél órát éss így elalszik....nem törődik vele. Erre kaptam egy privár emailt, amiben az anyukámat szép szavakkal illette xy, én pedig béna és nyomorék vagyok. Hát pislogtam kellőképpen. Biztos megbántottam a válaszommal, különben meg akinek nem inge nem veszi magára.
2011. júl. 1. 17:51
 22/27 anonim ***** válasza:
Nekem az sem igazán tetszik,hogy vannak olyan kérdések,ahol kifejezetten lehet az észt osztani (pl. beleszerettem a nős főnökömbe és gyereket várok tőle) és itt élik ki a hihetetlen erkölcsös emberek (akik azért biztos vagyok benne,hogy közel sem tökéletesek) magukat.Erre a kérdésre tuti,hogy minimum ötvenen válaszolnak az én gyakorlati kérdésemre,amire tényleg nagyon várom a tapasztalatokat,jó ha ketten-hárman válaszolnak.
2011. júl. 17. 19:40
 23/27 A kérdező kommentje:
Jaj, hát ezt én is tapasztaltam, kedves utolsó! Általában azokra a kérdésekre érkezik a legtöbb válasz, ami nem olyan lényeges (pl.: "Hogy hívnak?"), a gyakorlati kérdések pedig megválaszolatlanul maradnak...
2011. júl. 17. 20:02
 24/27 anonim ***** válasza:
Az az igazság,h nekem elég sok a tapasztalatom,mert 4 gyerekem van.Én az együttalvós,hosszan szoptatós,nem sírni hagyós,gyerekre rá se csapós "típus" vagyok,de már inkább nem válaszolok a kérdésekre.Sokáig próbáltam,írtam a SAJÁT tapasztalataimat ezekben a dolgokban,próbáltam ellensúlyozni a sok ledorongoló,negatív véleményt olyanoktól,akik maguk nem próbálták,csak véleményük van róla.Szigorúan a tényekre szorítkozva szoktam írni,nem minősítek másokat,mert nem az a kérdés,de annyi beszólást és szemétkedést tapasztaltam,h inkább csak olvasgatok,és max olyasmikre válaszolok,h hol lehet Dórás rajzfilmet találni.(Volt,aki szerint azért szófogadók a sosem ütött gyerekeim,mert szellemi fogyatékosok.:S Nekem ez nem hiányzik.)
2011. júl. 17. 20:24
 25/27 anonim ***** válasza:

Én ebben a témakörben még soha nem akadtam ki senkin (úgy igazán). A szoptatás kategóriában viszont sűrűn felhúzom magam - ezeken próbálok túllépni, és nem írni (és nem odakattintani)

A legdurvább: az állatos kategória - ha ott olvasgatsz egy kicsit, rájösz, hogy ez milyen barátságos kis közeg! :)

2011. júl. 17. 21:34
 26/27 anonim ***** válasza:

már bő egy éve még babát vártam. a szomszéd cicája idejárt a mi teraszunkra és volt hogy a szellőzni kitett paplanra mászott és öszefosta. Tavaly 25 ezerbe került nekünk a bolhaírtás, tele voltam csípésekkel, elakartam itthonról költözni.

szóval feltettem egy kérdést hogy mégis hogyan tartsam távol a cicust tőlünk, mire még engem osztottak ki hogy én vagyok a szemét mert biztosan megakarom ölni őt, és nehogy már a teraszra ne mehessen a szomszéd macskája és ne fekhessen a MI hintaágyunkba....a lényeg választ nem kaptam, de okoskáék persze kiélték elfolytott ösztönüket.

Néha nekem sincsen kedvem válaszolni ha vitásak a kérdések mert egyből megy a durvaság. volt hogy leírtam valamit ami velem megtörtént erre hazug meg minden voltam.

2011. júl. 17. 23:08
 27/27 anonim ***** válasza:
Én még csak a teherbeesés, terhesség, szülés, babák témakörben írtam vagy kérdeztem.Én beismerem, hogy néha nálam is elszakad a cérna, de soha nem töltöm ki másokon a feszültségemet.Nem fogok véleményt mondani ismeretlen emberekről, akikről fogalmam sincs.És soha nem állítottam, hogy tökéletes anya vagyok, én is követtem el hibákat, de első gyereknél még tapasztalatlan az ember.A kismamákat nagyon fűtik a hormonok, és sokszor sok idejük van..van aki, itt éli ki magát, mert itt baromi jó arc és név nélkül osztani az észt.Azon sokszor kiakadok, hogy írok egy segítő szándékú választ, mert ezen pl. én is átmentem a picivel.És le vagyok cseszve,le vagyok pontozva, mert xy-nak nem tetszett a válaszom.Engem az nem érdekel, mert a kérdezőnek írtam azt, amit.És ami még feldühít: ha kiforgatják a szavaimat, vagy idézgetik a válaszomat.Egyesek lovagolnak a szavakon, és boncolgatják a választ, hogy hol van benne a hiba.De ami a legjobban bosszant az az, amikor valaki azt hiszi, hogy ő tökéletes, szuper anya, és csak és kizárólag az lehet a jó, amit ő csinál.Mindenki más hülye.Ha nem úgy csinálod, ahogy ő, akkor te rossz anya vagy.Csak azt felejtik el, hogy minden gyerek más.Ami az övének bevált, az az én lányomnál lehet hogy olaj a tűzre.Az én gyerekemnek az a legjobb, ahogy én csinálom, más gyerekének meg az, amit az ő anyja csinál.Ennyi!Sokan nem bírják elviselni, hogy nem mindenki gondolkodik úgy ahogy ők.Kedvenc témaköreim: a dohányzásos, a szoptatásos, és az abortusz.ezeken már sok pontot vesztettem, mert arra a kérdésre, hogy jaj, végig cigiztem a terhességet, ugye nem lesz baja?Nem fogom azt írni, hogy jól tetted, kérdező!
2011. júl. 18. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!