Voltatok már úgy, hogy mikor már nagyon fáradtak, kimerültek voltatok türelmetlenek, idegbetegek voltatok a babátokkal? Aztán ahogy jött úgy el is mulik. Lehet meghülyültem.
Szia!
Ne aggódj, szerintem már minden odaadó szülővel előfordult, hogy kiborult a gyerektől. Ez velem már többször előfordult.
Nekem 2 gyerekem van, egy 6 éves, és egy 8 hónapos.
Velem is sokszor előfordult már, hogy remegtem az idegtől. Sajnos, van ilyen. Én olyankor becsukom a szemem, és próbálok minnél előbb lenyugodni.
Szia! Ne aggódj ez minden első másod mit tudom én hányadik babás anyukával elő fordul. Természetes reakció amikor a kimerültségtől már nem gondolkodol reálisan. Ilyenkor ha tudod add át másnak kicsit a babát. Elég ha éppen otthon van apuka és a kezébe nyomod. Én az első babámmal sokszor voltam így s mikor azt éreztem mérgemben olyat tennénk vele amivel ártok egy gyors mozdulattal vagy férjem kezébe nyomtam, vagy letettem az ágyába ha egyedül voltam és kimentem kicsit a szobából hagytam sírni. Mikor lecsillapodtam szeretve átöleltem. Ez azt hiszem most hálálja meg magát amikor 4 éves. Mert ha látja rajtam,hogy fáradt és ideges vagyok odabújik és csak annyit mond szeretlek anya. S elmúlik a rosszkedvem:)))
most a másodikkal is néha előfordul, de már tudom kezelni:))
Jó babázást és ne ijedj meg ettől nem vagy tőle rossz anya.
Nagyon türelmes embernek tartanak, mégis megesik, hogy kiborulok...Szerintem nincs az a szülő, aki ne borulna ki, amikor sír a babája és nem tud semmit tenni ellene. Az, hogy nem tudod mért sír, nem tudod hogyan is segíthetnél...mindenkit kikészít.
Amúgy pedig rossz napja is van mindenkinek és a fáradság valóban idegessé teszi az embert. Én ilyenkor megkérem a páromat, hogy foglalkozzon kicsit a babával, mert "lemerültem". Aztán igyekszem kipihenni magam...
Biztosan nem hülyültél meg! :)
Igen!
Ilyenkor mikor kiborulok arra gonodolok hogy az én tündérkémre milyen sokat vártunk hogy jöjjön és ilyenkor már jobban is vagyok!
Szerintem is teljesen normális!
Sok boldogságot (és nyugalmat :)))))!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!