Meghülyültem? Mi lett velem?
Mindig gyerekes voltam de nem ennyire. Azt vettem észre hogy már pár hete néha úgy viselkedek mint a 4 éves gyerekem és nem zavar. A párom még nem szólt érte...nem tudom hogy mi a véleménye róla de nem vagyok anyámasszony katonája. Csak nem szeretem a komoly dolgokat. Mitől van ez vagy mit csináljak?
28/F
Nem írod, hogy milyen jellegű viselkedést vettél fel.
Ha ez azt jelenti, hogy gyerekesen viselkedsz: amennyiben esetleg 4 év óta nem csinálsz mást, "csak" otthon vagy a gyermekeddel, csak vele tudsz társalogni (gondolom a kismillió házimunka mellett), akkor ne csodálkozz, ha kezdel esetleg "begolyózni".
Persze, ha más jellegű viselkedési problémákat vettél észre magadon, annak is valószínűleg oka van, de nem biztos, hogy ugyanerre az okra vezethető vissza. Jó lenne többet tudni arról, hogy milyen változásokat vettél észre magadon.
Alapjaiban nem baj, sőt, még valahol tetszik is (nekem)
De ha most nem dolgozol, mert esetleg nincs munkád, akkor egyrészt keresni is kellene, másrészt lehet, hogy egy kicsit többet kellene "felnőttek" között lenned, mert ha nagyon rászoksz, esetleg az új munkahelyen is így viselkedsz, nem biztos, hogy tolerálják. Sajnos ilyen a világ.
De ha van munkád jelenleg is, és az mellett vagy ilyen vidám, hát azt mondom, hogy szerencsés vagy!!!!
Nagyon aranyos vagy! A feleséged pedig nagyon szerencsés, hogy ilyen ember fogott ki mint te :)
Nekem is egy ilyen pasi kell majd. Nagyon aranyos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!