Elnézést kérek a kérdésért, de miért ilyen agresszívak, türelmetlenek az emberek ebben a témakörben? Ez nagyon borzasztó és elkeserítő!
Jajj 1 oldalon utolsó válaszoló vagyok!
Volt anno egy anyuka akinek sajnos nem sikerült teherbe esnie természetes módon szinte ugyanazokkal a problémákkal szenvedtünk és itt kérdést tett fel! Volt előttem egy válaszoló, aki írta neki, hogy neki is pont ugyanaz a baja és mekkora jó dolog lenne ha e-mailezgetnének egymással és írjon neki privát üzenetet, és megbeszélik, hogy ki hol tart a gyógyulással/teherbeeséssel! ÉN ÍRTAM a kérdezőnek teljesen normálisan, hogy szerintem ne olyan embereket gyűjtsön maga mellé aki neki is sírni tudna(!) hanem olyat aki pozitívan áll hozzá, bíztatólag és nem is kell mindig a "betegséggel" foglalkoznia és arról írkálnia mert hátráltathatja az is hogy stresszes stb... Erre ír nekem a másik kommentelő hogy mekkora paraszt vagyok és ha ők legjobb barátnők is lesznek, nekem nem kell féltékenykednem !!! (azt hittem pofám leszakad! Mintha a páromért harcoltunk volna!) Menjek a p.icsába mert én már nem is emlékszem, hogy ez milyen rossz és ne legyek büszke a "fattyamra" (ennyit mondott a fiamról) mert férjnél sem vagyok, és ennek a gyereknek sokkal jobb lenne, ha nem születne meg mert ilyen anyát senki nem akar aki ennyire rossz indulatú stb!!! Mint valami elmebeteg pedig hozzá nem is szóltam!!! Mondom neki, hogy kedves anyukájával lehet így beszélni nem velem(!!!) mert nem tudja, hogy miről beszél! és ha így meg van keseredve akkor egy kicsit le kéne állni a babaprojekttel míg összeszedi magát stb!!! Erre a következő kommentjében ír hogy én nem küldjem őt el a k.urva anyjá.ba mert az ő anyja már meghalt és mekkora gusztustalan nő vagyok meg ilyenek!!!! Ezerszer végig olvastam a saját kommentjeimet hogy mi lehetett bántó benne és nem jöttem rá sehogy sem! nem ku.rváztam le az anyját se neki se másnak! Neki egy mondatot sem írtam! DE HÁT!!! a hülyeségre nincs gyógyír! Lehet nem volt jó az éjszakája az itt pattogóknak vagy szoros a bugyi vagy bármi más! Vagy csak az otthoni feszkót itt tölti ki mert itt arc nélkül teheti meg!
Valóban így van utolsó válaszoló! Néha a kérdezők is tudnak b*nkón viselkedni, és ez nagyon szomorú, ha valaki itt vezeti le a mindennapos feszültségeit.
Most nem azt mondom, nekem is vannak problémáim, de mit tehet róla az a szegény ember, aki feltéved ide erre az oldalra. Ha nekem valakivel/valamivel problémám van, akkor azzal elrendezem, nem azokkal az ismeretlenekkel vagy ismerősökkel, akik semmit nem vétettek nekem.
Utolsó előttinek szerettem volna írni.
Az utolsónak pedig: igen, sajnos én is csak itt vettem észre ezt a viselkedésmódot!
16:07 ES VAGYOK
Az a gáz hogy a kérdéseket már így kell lassan kezdeni! Hogy: elnézést kérek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!