A rendelőben gyerekkel tényleg előreengednek?
Szerintem alapvető baj van azzal az országgal, ahol nem egy válaszoló azt írja, hogy utálják az emberek a kisgyerekeseket! Nem vagyok egy gonosz ember, de az ilyeneknek azt kívánom, hogy ha ők szeretnének gyereket, ne lehessen nekik. Ha meg valaki annak ellenére utálja a kisgyerekeseket, hogy neki is volt/van , akkor azt az eszéhez kell érteni. Sajnos nem lehet mindenki intelligens.
A témához: nem hiszem el, hogy ennyi utálatos ember van, aki nem képes felfogni, hogy egy félájult, beteg, totál legyengült gyerek bizony előnyt élvez az orvosnál. Ha az orvos nem így gondolta volna, akkor nyilván rendre utasította az anyukát. Mi nem voltunk ott, de ebből is arra következtetek, hogy igaza volt a kérdezőnek! A sok kamu táppénzes és unatkozó nyugdíjas még szerintem kibírta ezt a tíz percet. Ha valaki láthatóan rosszul van és nem a szokásos nátha-köhögés kombóval megy orvoshoz, akkor tökmindegy, mennyi idős és milyen nemű, bizony előnyt élvez és aki ezt képtelen felfogni, sőt még netán meg is akadályozná az ilyen beteg ember előbbre kerülését, az egy ostoba fajankó. Elém számtalanszor tolakodtak be azzal a címszóval, hogy csak egy igazolás/csak egy recept/csak egy akármi kell. Akár 9 hónapos terhesen is. Mennyivel jogosabb, mint egy beteg gyerekkel előremenni?
Utolsó, valamit nagyon félreértettél.
Nem MI utáljuk a kisgyerekeseket, hanem pontosan MI szívunk kisgyerekkel az ilyen kérdező-tipusú anyatigrisek miatt, akinek sem ember sem isten nem számít, csak a saját maga baja.
Igen, biztos a sok ember, aki természetesen MIND nyugdíjas volt, táppénzcsaló, és brahiból várakozott a dokinál, de még ha így is lenne, egy félájult gyereknek semmi, de semmi keresnivalója nincsen egy felnőtteket kezelő HÁZIORVOSNÁL, hanem az illetékes kórház ügyeletére kellett volna vinni, ahova anyuka elmondása szerint a történet VÉGÉN amúgyis került.
Hihetetlen sok kisgyerekes anyuka mit képzel magáról, körülöttetek forog tán a világ?
Arra nem gondolsz hogy az ott lévők mind beteg emberek voltak, előtted érkeztek, ráadásul egy olyan orvoshoz aki nem is a te gyereked orvosa?
Hát hallod szerencséd hogy egy idős bácsit fogtál ki, előttem biztos nem mentél volna be...
Te nagyon önző vagy, és azt hiszed, körülöttetek forog a világ. Ha már be akarsz menni, legalább köszönj az embereknek, és kérdezd meg őket, hogy megengedik-e.
99%, hogy megengedték volna, és nem szerzel ellenségeket. De, hogy odarontasz és egy szó nélkül odébb löksz másokat... Na, az nem módja a dolog elintézésének!
Már jobban van a kislány? Kiderült mi volt a probléma?
Attól eltekintve, hogy én kicsit másképpen csináltam volna, valahol megértem a kétségbeesésedet.
Mindenesetre jobbulást kívánok!
Utolsó!
Ahol én lakom, ott csak egy felnőtt háziorvos van és ő lát el mindenkit lyuk újszülöttektől az idősekig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!