Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kötitek meg idegen...

Hogyan kötitek meg idegen helyen (utcán, rendelőben, stb. ) a hordozó kendőt, hogy ne töröljétek fel vele a redvát?

Figyelt kérdés
Otthon ugye nem okoz gondot, mert ott tudod, hogy tisztaság van.
2011. márc. 22. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
nagy masnira. gondolom amit hátul a fenék fölött kotsz össze arra gondolsz. nagy masni, v én van h előre a baba feneke alá mégegyszer körbetekerem, és ott kötöm meg.
2011. márc. 22. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Én csak kihúzom belőle a gyereket, nem veszem le hozzá.
2011. márc. 22. 12:25
 3/6 anonim ***** válasza:

A kendő végét zsebbe tűröm, hogy ne lógjon le. Rövid kendővel amúgy nem probléma, az nem lóg le annyira.

Itt van egy videó, hogyan kötheted meg a kendőt úgy, hogy nem ér a földre: http://www.youtube.com/watch?v=8MOQxeu0YYE

2011. márc. 22. 12:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Feltöröltem vele a redvát ....:))) Ezt nem tudtam én se megoldani, következő gyereknél olyat nézek,amivel nem törlöm fel
2011. márc. 22. 12:45
 5/6 A kérdező kommentje:

Nekem sokkal hosszabb a kendőm, mint a videósnak, mégis alig bírom a végén összekötni. :(

De majd próbálkozom ilyen zsebberakós módszerrel.

Meg max nem veszem le, ahogy írtátok. :)

2011. márc. 22. 13:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Szövött kendővel lehet, hogy ezt nem lehet megcsinálni, de a je Porte Mon BeBe kendővel igen. Ez direkt úgy lett kifejlesztve, hogy bár rugalmas, mégis kiválóan tartja a nagy súlyú gyereket is, és anélkül lehet ki-be rakni a gyereket, hogy ki kellene kötni a kendőt. Magyarországon is kapható 3 webboltban (Tündérlátta, Babaland, hordozo.hu)
2011. márc. 22. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!